Muhammed Gümüşkaya: ''Ayrıldım ama büyük bir Fenerbahçeliyim''

14.12.2022 - 16:09 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 16:17

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den ayrılarak Giresunspor'dan sonra Westerlo'ya transfer Muhammed Gümüşkaya, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Muhammed Gümüşkaya: ''Ayrıldım ama büyük bir Fenerbahçeliyim''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen ve daha sonra Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya, bonservisiyle birlikte Westerlo'ya transfer oldu. Genç oyuncu DHA'ya gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Gümüşkaya'nın açıklamaları ve detaylar...

''Ligde iyi gidiyoruz''

Belçika ekibi Westerlo'ya transferini değerlendiren Muhammed Gümüşkaya,  "4-5 ay oldu. Kısa da olsa burada hasret gideriyoruz. Tabii ki burada olduğumuz için mutluyuz, kısa bir zamanımız kaldı. Belçika'ya döneceğiz. Kamp ortamı şahane. Yemekler ve kamp olanakları çok güzel. Çok yoğun antrenman yapıyoruz. Bir antrenmanda 13-14 kilometrelere çıkıyoruz. Güzel hazırlanıyoruz ve ligde de iyi gidiyoruz. Avrupa'da oynamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

''Gönül Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayıp, Avrupa'ya gitmek isterdi''

Avrupa hayalini Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadıktan sonra gerçekleştirmek istediğini dile getiren Gümüşkaya, ''Yolum Avrupa'ya düşecekti çünkü Avrupa'da oynamak istiyordum. Gönül Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayıp, Avrupa'ya gitmek isterdi ama kısmet olmadı. Avrupa'da devam ediyorum. Kendimi geliştirerek Avrupa'da devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Altay Bayındır gelişmesi! İmza...
Habere Git

''Fenerbahçe'de oynamak isterdim''

Westerlo'ya transfer sürecinin uzun ve zorlu olduğunu açıklayan Gümüşkaya, "Zorlu ve uzun bir süreçti. Gönül Fenerbahçe'de oynamak isterdi ancak oynama sürem azdı. Hasan Çetinkaya bu süreçte çok uğraştı. Sonrasında da buraya geldik" dedi.

''Milli forma hayali kuruyorum''

Kendini geliştirerek hedefleri arasında A Milli forma giymek olduğunu açıklayan Muhammed Gümüşkaya,  "Alt yaş gruplarında milli formayı giydim ama her Türk futbolcu gibi hayalim A Milli Takım forması giymek" dedi.

''Hayalim İspanya''

Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek istediğini söyleyen Gümüşkaya, ''4 senelik bir sözleşme imzaladık. Kendimi geliştirerek futbolumu ve mental anlamda kendimi geliştirerek İspanya'ya transfer olmak istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı! İşte Süper Lig'de yayın gelirleri dağılımı
Habere Git

''Ayrıldım ama büyük Fenerbahçeliyim''

Fenerbahçe'den ayrılmasına rağmen büyük Fenerli olduğunu dile getiren Gümüşkaya, "Hepsine çok teşekkür ederim. Doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Sokakta futbol oynarken de Fenerbahçe forması giyiyordum. A takım forması da giydiğim için çok gururluyum. Şu an Fenerbahçe forması giymiyorum ama büyük bir Fenerbahçeliyim. İnşallah Fenerbahçe formasını tekrar giyerim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler