İsmi Galatasaray ile anılan antrenör Tuğberk Tanrıvermiş, Spezia'dan ayrıldı

30.06.2022 - 13:16 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 13:24

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ekibine dahil olacağı konuşulan yardımcı antrenör Tuğberk Tanrıvermiş, Spezia'dan ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar...

İsmi Galatasaray ile anılan antrenör Tuğberk Tanrıvermiş, Spezia'dan ayrıldı

Son alarak Serie ekibi Spezia'nın U19 takımını çalıştıran Türk antrenmön Tuğberk Tanrıvermiş, İtalyan ekibinden ayrıldığını açıkladı. İsmi Galatasaray ile anılan Tanrıvermiş sarı kırmızılı kulüpte görev alıp almayacağı merak konusu...

Ayrılığı sosyal medyadan duyurdu

32 yaşındaki antrenör kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Başarılarla dolu geçen bir sezonun ardından Spezia Calcio’ya veda ediyorum. Bu sezon son yıllardaki en yüksek puan ortalamasını tutturduk ve bazı unutulmaz zaferler elde ettik. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve Spezia’ya gelecekte başarılar diliyorum!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'a sürpriz teklif! Başkan açıkladı
Habere Git

Terim ve Tudor'un yardımcılığını yaptı

Tuğberk Tanrıvermiş daha önce Galatasaray'ın çeşitli yaş grupları dahilinde altyapıda çalıştıktan sonra, 2017-18 sezonunda Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılığını yaptı.

Tuğberk Tanrıvermiş kimdir?

Avusturya Sankt Georg Lisesi'nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi eğitimi alan 1989 doğumlu Tuğberk Tanrıvermiş, üniversite yıllarında aldığı bir kararla kendini futbola adamaya ve teknik direktör olmaya karar verdi.

 

5 dil biliyor

Denizlispor ve Kayserispor Erciyesspor’da görev aldıktan sonra Cesare Prandelli döneminde maç analisti olarak Galatasaray’a geldi. Almanca, Fransızca, İspanyolca, İngilizce, İtalyanca bilen Tuğberk Tanrıvermiş bu özelliği sayesinde zaman zaman tercümanlık da yaptı.

Roma ve Spezia da görev aldı

2014-2016 yılları arasında maç analiz uzmanlığı alanında gösterdiği başarının ardından 2016 yazında U14 takımının başına geçti. 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Tuğberk Tanrıvermiş kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı ve 2017 yazında A Takım yardımcı antrenörü oldu.

 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Serie A ekibi Roma'nın U15 takımının başına geçen ve burada şampiyonluk da yaşayan genç hoca, sezon başında Spezia U19 takımının teknik direktörlüğü görevine getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler