Ayrılık haberleri sonrası açıklama: 'Teklifler var ancak...'

19.09.2020 - 13:14 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 13:18

Fenerbahçe’nin genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz, sarı lacivertli takımdan ayrılacak mı? 17 yaşındaki futbolcunun abisi İsmail Beyaz son dönemde çıkan iddialarla ilgili konuştu.

Ayrılık haberleri sonrası açıklama: 'Teklifler var ancak...'

Fenerbahçe ile sözleşmesinin son senesine giren Ömer Faruk Beyaz, geçen sezonun son bölümünde forma giymeye başlamış ve performansıyla taraftarları heyecanlandırmıştı.

Yeni sezonda kendisinden beklenti bir hayli yüksek. Fakat bir yandan da adı transfer dedikodularının içerisinde yer alıyor.

Bu iddialarla ilgili İHA’ya konuşan genç futbolcunun abisi İsmail Beyaz, “Ömer Faruk hakkında çıkan tüm transfer haberleri asılsızdır. Biz ve Menajerimiz Fenerbahçe dışında kimseyle görüşme yapmıyoruz. Zaten Ömer Faruk Fenerbahçe Kulübünün sözleşmeli futbolcusu. Bir takımla görüşmesi yasak. Bize gelen teklifler var ancak biz bunları kulübümüze yönlendiriyoruz. Ömer sadece futboluna odaklanmak istiyor. Bu çıkan haberler ve yorumlar 17 yaşında ki bir çocuğu olumsuz etkiliyor” dedi.

"Bizim ne kadar Fenerbahçeli olduğumuzu herkes biliyor"

Sözleşme uzatılması konusunda Emre Belözoğlu ile görüştüklerini söyleyen İsmail Beyaz,"Bizim ne kadar Fenerbahçeli olduğumuzu herkes biliyor. Sözleşme için Emre abi ile görüştük. Şu anda hem Fenerbahçe hem de menajerimizin transfer yoğunluğundan dolayı daha uygun bir vakitte görüşme kararı aldık. Bu spekülasyonlar sadece Ömer’e zarar veriyor. farklı farklı menajerin isimleri ortaya atılıyor bizim tek bir menajerimiz var; Mehmet Eser. Kendisi Almanya da yaşıyor ve bizim bütün haklarımız kendisine bağlıdır” ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe’nin çıkarı ve izni olmayan hiçbir şeye imza atmayız”

Ömer Faruk için aldıkları tüm kararları Fenerbahçe Kulübü ile ortak alacaklarını söyleyen İsmail Beyaz,” Fenerbahçe ile herhangi bir problemimiz yok olsa dahi bunu çok basit bir şekilde çözeriz bizim ne kadar Fenerbahçeli olduğumuzu herkes biliyor. Kesinlikle şunu belirtmeliyim ki her türlü kararı alabiliriz ama bunu Fenerbahçe ile ortak bir şekilde alırız. Fenerbahçe’nin çıkarı ve izni olmayan hiçbir şeye imza atmayız” şeklinde konuştu

İkinci Merih Demiral vakası olmayacak!

Ajansspor olarak elde ettiğimiz bilgilere göre Ömer Faruk ile ilgili bir kriz söz konusu değil.

17 yaşındaki yıldızın 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın yeni sözleşme imzalanması konusunda kulüp Emre Belözoğlu’na güveniyor.

Sarı lacivertlilerde Ömer Faruk ile arası son derece iyi olan Belözoğlu’nun bu konuyu çözeceği görüşü hakim.

İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya’dan önemli takımların takibinde olan Ömer Faruk için Emre Belözoğlu ayrı bir yere sahip. Tecrübeli futbol adamı genç oyuncu ile yakından ilgilenerek her fırsatta kendini geliştirmesi için tavsiyelerde bulunuyor. 

Ailesi ile de görüşen Emre Belözoğlu ikinci Merih Demiral vakası olmaması için şimdiden önlemini almış durumda.

Senin için hazırladığımız haberler