Ayrılık için gün sayıyor!

21.12.2019 - 10:40 | Son Güncellenme: 21.12.2019 - 10:42

Ayrılık için gün sayıyor!

Son olarak Ülker Sports Arena’da Euroleague sonuncusu Zenit’e mağlup olan Fenerbahçe Beko’da başantrenör Zeljko Obradovic’in gün saydığı iddia edildi.

Bu sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, Euroleague’de çıktığı 15 karşılaşmada sadece 5 galibiyet alabildi. Play-off şansını zora sokan sarı lacivertlilerde Obradovic, son Zenit maçı sonrası, “Bu şekilde devam etmemiz imkansız” diyerek ayrılığı işaret etmişti.

Sözcü gazetesinin haberine göre daha önce bir ayrılık olmazsa sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Obradovic’le büyük bir olasılıkla yola devam edilmeyecek.

Sırp koçun tepki vermedikleri için oyuncularına kızgın olduğu, ayrıca maliyetleri gündeme getirdikleri için de yönetime kırgın olduğu ifade ediliyor.

Gazete kulislerde farklı iddiaların da konuşulduğunu yazdı.

Teknik kadro ve oyunculara ödemelerin gecikmeli yapıldığı fakat yeni transfer De Colo’nun parasını peşin almasının takımda huzursuzluk yarattığı belirtiliyor.

Diğer konular ise takımın yaşlanması ve başarıya doyması, Vesely’nin uzun süreli sakatlığı, Obra’nın oyun sistemine uymayan De Colo’nun dengeleri bozması ve Gene Menajer Gherardini ile Obradovic’in sorunları çözecek yönetici bulmakta zorlanmaları.

Senin için hazırladığımız haberler