Kardashian ve NBA oyuncusu Tristan Thompson ikinci çocuklarını bekliyor

Ali Bozkurt
16.07.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 16.07.2022 - 23:25

NBA oyuncusu Tristan Thompson ve reality şov yıldızı Khloe Kardashian taşıyıcı anne aracılığı ile ikinci çocuklarını kucaklarına almayı bekliyorlar.

Kardashian ve NBA oyuncusu Tristan Thompson ikinci çocuklarını bekliyor

AJANSSPOR HABER

Reality şov yıldızı Khloe Kardashian ve NBA oyuncusu Tristan Thompson ikinci çocuklarını bekliyorlar. 2018’de ilk kızları True’yu kucaklarına alan Thompson ve Kardashian’ın ikinci çocuklarının cinsiyeti erkek. İşte detaylar...

İkinci çocukları erkek

Page Six’in iddiasına göre Khloe Kardashian, ünlü basketbolcu Tristan Thompson ile ikinci çocuğunu bekliyor. Aktarılan bilgilere göre 2018’de ilk kızları True’yu kucaklarına alan Thompson ve Kardashian’ın ikinci çocuklarının cinsiyeti erkek. Page Six tarafından duyurulan hamilelik haberi altıdan fazla kaynak tarafından da doğrulandı. 

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olacaklar

Çalkantılı bir ilişkileri olduğu bilinen çiftin ikinci çocuklarını beklediğinin açıklanması ile sosyal medyadaki birçok kişi Khloe’nin hamile bir kadın gibi görünmediğine dair paylaşımlar yapmaya başladılar. Paylaşımlar sonrası ise çiftin taşıyıcı anne aracılığı ile tekrar çocuk sahibi olacağı öğrenildi. Khloe Kardashian’ın kız kardeşi Kim Kardashian da geçmişte taşıyıcı anne aracılığı ile çocuk sahibi olmuştu. 

Kasım ayında doğacak

Khloe Kardashian’a yakın bir kaynağın söylediklerine göre Thompson ve Kardashian, oğullarını Kasım ayında kucaklarına alacaklar. Page Six’e konuşan kaynak, Khloe’nin her zaman kızı True için küçük bir erkek kardeş istediğini ve her ne kadar Tristan Thompson ile araları bozuk olsa da kendi ailesinin desteği ile çocuk sahibi olma fikrinden vazgeçmediğini aktardı.

''Khloe minnettar''

Khloe Kardashian hakkında konuşan kaynak ünlü reality yıldızının ikinci çocuğu için ne kadar heyecanlı olduğunu şu sözlerle aktardı: ‘’Khloe böylesine bir nimet için taşıyıcı anneye olağanüstü şekilde minnettar. Fakat bizler Khloe’nin kendi ailesine odaklanabilmesi için sizlerden mahremiyet ve nezaket istiyoruz.’’

Hâlâ görüşmüyorlar

Page Six’e konuşan kaynağın değindiği bir diğer konu ise Khloe Kardashian ve Tristan Thompson arasındaki çalkantılı ilişkiydi. Geçmişte Thompson’ın defalarca Kardashian’ı aldatması yüzünden ayrılan çiftin hâlâ bir arada olmadıkları ve aralık ayından beri sadece kızları True için yaptıkları görüşmeler dışında hiç konuşmadıkları aktarıldı. 

İhaneti öğrendiğinde çok geçti

Tristan Thompson geçmişte Khloe Kardashian’ı ünlü reality şov yıldızının kız kardeşi Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Jordny Woods ile aldatmıştı. Bu skandalın ardından Kardashian ünlü basketbolcuyu affetmişti. Geçtiğimiz aylarda ise ünlü çift tekrar aldatma skandalı ile gündeme geldiler. Tristan Thompson’ın kendi kişisel antrenöründen çocuk beklediğinin ortaya çıkması ile ikili tekrar yollarını ayırdı. Fakat Khloe Kardashian’a yakın kaynağın aktardığı bilgilere göre ünlü yıldız ihaneti öğrendiğinde ikili çoktan ikinci kez çocuk sahibi olmaya karar vermiş hatta taşıyıcı anne bile bulunmuştu. Ayrıca Khloe Kardashian’ın gerekirse çocuğuna tek başına bakacağını söylediği öğrenildi.

Önceliği romantizm değil

Tristan Thompson ile ayrılmasının ardından Khloe Kardashian’ın başka kişiler ile görüştüğüne dair söylentiler vardı. 21 Haziran’da Page Six’e konuşan bir kaynak Khloe Kardashian’ın ablası Kim Kardashian aracılığı ile bir yatırımcı ile tanıştığı ve ikilinin çıktığını iddia etmiş hatta Khloe ve iş adamının birkaç hafta önce bir akşam yemeğinde tanıştırıldığını aktarmıştı.
 
Fakat Hollywoodlife’ın iddiasına göre Khloe Kardashian için şu anda romantizm değil çocukları ön planda. Hakkında defalarca başkaları ile flörtleştiğine dair haberler çıkan reality şov yıldızının basketbolcu Thompson’dan ayrıldıktan sonra romantizm peşinde olmadığı ve sadece ailesine odaklandığı aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler