Ayrılık resmileşti! Türk futbolundan bir Robinho geçti...

07.08.2020 - 16:14 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 16:50

Medipol Başakşehir son dakika haberleri... TFF Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir'den son dakika Robinho açıklaması geldi. Robinho ile yollar ayrıldı. Robinho hangi takıma transfer olacak?

Ayrılık resmileşti! Türk futbolundan bir Robinho geçti...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan ve tarihinde bir ilki yaşayan Medipol Başakşehir’de yol ayrımı yaşandı. Kulüp, Brezilyalı futbolcu Robinho ile yolların ayrıldığını resmi olarak açıkladı. Robinho hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberimizde…

Robinho ayrılığı resmi olarak duyuruldu

Robinho’nun Medipol Başakşehir kariyeri sona erdi. Tecrübeli futbolcu ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyurulurken, Brezilyalı oyuncuya bundan sonraki kariyerine başarı dileğinde bulunuldu.

Başakşehir: "Robinho örnek bir sporcu oldu"

Başakşehir’den yapılan açıklamada, ”2019 yılından bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen yıldız futbolcu Robinho’nun sözleşmesi sona ermiştir. Hem mütevazı kişiliği, hem de karakteriyle örnek bir sporcu olan Robinho’nun kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Robinho’nun Başakşehir dönemindeki performansı

2018-19 Sezonu

●Robinho - 18 maç - 4 gol - 3 asist  (Başakşehir)

2019-20 Sezonu

●Robinho - 25 maç - (Başakşehir)

Robinho’nun Sivasspor performansı

2017-18 Sezonu

●Robinho - 14 maç - 4 gol - 2 asist

Robinho'nun oynadığı takımlar

Robinho, Türkiye’de Sivasspor forması giymeden önce CA Mineiro, Guangzhou, Santos, Milan, Manchester City ve Real Madrid ekiplerinde görev yapmıştı.

Ülkesinden transfer teklifleri var

Robinho'ya ülkesi Brezilya'dan bazı transfer teklifleri olduğu ve Robinho'nun gelecek teklifleri değerlendirmeyi planladığı iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler