Son Dakika Transfer Haberleri: Umut Nayir kiralık gitmek için Fenerbahçe yönetiminden izin istedi

04.01.2024 - 16:10 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 16:29

Fenerbahçe yönetimi, kiralık olarak takımdan ayrılma talebinde bulunan tecrübeli futbolcunun isteğini kabul etti. Detaylar haberimizde...

Son Dakika Transfer Haberleri: Umut Nayir kiralık gitmek için Fenerbahçe yönetiminden izin istedi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de sezon başında Eyüpspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen milli futbolcu Umut Nayir hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Umut Nayir ayrılmak için izin istedi

Sarı lacivertli kulüple 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki golcü, ayrılık talibiyle yönetime başvurdu. 

EURO 2024'te yer almak için kiralık gitmek istedi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Umut Nayir, A Milli Takım’ın Euro 2024 kadrosunda yer almak için Fenerbahçe yönetimi ile görüşme yaptı ve ‘kiralık’ olarak takımdan ayrılmak için izin istedi.

Yönetim ayrılık isteğini kabul etti

Edin Dzeko ve Michy Batsuhayi'nin arkasında forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in ayrılık isteğini Fenerbahçe yönetimi tarafından kabul edildi.

12 maçta 118 dakika sahada kaldı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 maçta 118 dakika süre alabilen tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda gol ya da asist üretemedi.

Milli formayla 4 maçta 1 gol attı

A Milli Takım formasını 4 maçta giyme başarısı gösteren Umut Nayir, bir gol kaydetti. 

Büyük acı yaşadı

Umut Nayir ve eşi Enfal Nayir, geçtiğimiz günlerde aldıkları üzücü bir haberle büyük bir acı yaşadı. Sarı lacivertli futbolcunun eşi Enfal Nayir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 16 haftalık bebeklerinin kalbinin durduğunu duyurmuştu.

Enfal Nayir paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dün doktor kontrolüne gittiğimizde 16 haftalık bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bugün vedalaştık kızımızla. Bize ve acımıza saygı gösterip gereken hassasiyeti göstermenizi umuyoruz."

Fenerbahçe taraftarından Umut Nayir'e destek

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde sahasında oynadığı Spartak Trnava karşılaşmasının ardından sarı lacivertli taraftarlar, bebeğini kaybeden Umut Nayir'i tribünlere çağırarak tezahüratlarla destek verdi.

Senin için hazırladığımız haberler