Ayrılmaz ikili tekrar bir arada! Anlaşma sağlandı

21.08.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 17:37

Transfer haberleri… Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Gökhan Gönül’den sonra Fenerbahçe’den ayrılan sol bek Caner Erkin ile de anlaşmaya vardı.

Ayrılmaz ikili tekrar bir arada! Anlaşma sağlandı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nimn kadro dışı bıraktığı Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcuya Vitor Pereira'nın isteği üzerine takımda düşünülmediği söylenmişti. Bunun üzerine görüşmelerine başlayan milli sol bek yurt içi ve Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 

Caner Erkin Çaykur Rizespor'la anlaştı

Caner Erkin sonunda ilk günden ber kendisini çok isteyen Çaykur Rizespor'da karar kıldı. Gazete Rize'de yer alan habere göre deneyimli futbolcu, yeşil-mavililerle 2 yıllık anlaşmaya vardı.  

Kaderleri sürekli kesişiyor

Karadeniz ekibi böylece Gökhan Gönül'ün ardından sarı-lacivertli kulüpten ikinci transferini gerçekleştirmiş olacak. Türk futbolunun son yıllarına damga vuran iki tecrübeli beki de yeniden aynı takımda buluşacak. Gökhan Gönül ile Caner Erkin önce 2016-17 sezonunda Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olmuştu. 

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında gidip geldiler

İkili 2020-21 sezonunda ise yine beraber Fenerbahçe'ye döndü. Ancak bir sezon oynadıktan sonra önce Gökhan Gönül sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kullanılmayarak serbest bırakıldı ardından Caner'e de kulüp bulması söylendi.  

Caner bir kez daha Fenerbahçe'den koptu

32 yaşındaki Caner Erkin, sarı-lacivertli formayla çıktığı toplam 250 karşılaşmada 16 gol atarken 58 de asist yapmıştı. Geçen sezon da 11 asistle takımına katkı sağlayan tecrübeli sol bek Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'na katılarak doğuştan beri bu takımın taraftarı olduğunu söylemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler