Aytaç Kara: "10 kişi kalmamıza rağmen oyunun hakimi bizdik"

22.09.2024 - 19:16 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 19:21

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa ve Antalyaspor'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Kasımpaşa futbolcuları Aytaç Kara ve Yasin Özcan açıklamalarda bulundu.

Aytaç Kara: "10 kişi kalmamıza rağmen oyunun hakimi bizdik"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. İstanbul ekibinde Aytaç Kara ve Yasin Özcan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen oyunun hakimi bizdik"

Aytaç Kara'nın değerlendirmeleri şu şekilde: "Aslında bakarsak maça iyi başladık. Bu iyi başlangıçla oyunda birçok pozisyon bulduk. İlk yarı birçok pozisyon bulduk. Benim de iki tane kaçırdığım pozisyon vardı. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen oyunun hakimi bizdik. Tamamen bunu istiyoruz zaten. Sahaya çıktığımızda en iyi futbolu oynamaya çalışıyoruz. Pozisyonlara girip çok gol atmak istiyoruz. Bugün gol atamadık ama hem iyi mücadele ettik hem de iyi oynadık. Bir sonraki maçlarda da son bölgede dikkatli olup, pozisyonları daha iyi değerlendirince farkımızı ortaya koyacağımızı biliyorum."

"Biz mi 10 kişiydik, rakip mi 10 kişiydi belli olmayan bir maçtı"

Karşılaşmada 10 kişi kalmalarına rağmen iyi oynadıklarını belirten Yasin Özcan, "Bence 3 puan bizim için daha iyi bir sonuçtu çünkü 1 puanlık oyun oynamadık. Hatta biz mi 10 kişiydik, rakip mi 10 kişiydi belli olmayan bir maçtı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler