Aytaç Kara: "Milli takım her Türk oyuncunun hayalidir"

14.09.2019 - 01:41 | Son Güncellenme: 14.09.2019 - 01:41

TFF Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında karşılaştığı maçta Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti.

Maç sonu Kasımpaşalı oyuncu Aytaç Kara yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kara'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Buraya gelirken futbol oynamaya geldik. Sahanın içinde bunları bazen yaptık bazen yapamadık. Bu maç için final pozisyonlarında çok eksik kaldık. En az 5-6 pozisyonumuz vardı. İlerleyen haftalarda bunları daha iyi sonuçlandırabilirsek daha iyi bir yerde olabiliriz. Önümüzde Antalya maçı var. Onunla çıkışa geçmek istiyoruzz.

Maça da bakarsanız en az 5-6 pozisyonumuz var. Bunları çalışarak çözeceğiz. Eksik arkadaşlarımız da var. Tam kadro sahada değiliz. Onlar da dönünce daha güçlü bir ekip olarak devam edeceğiz.

Buraya gelirken futbol oynamaya geldik, futbolun verdiği güzelliği sahaya yansıtmaya geldik. Birbirimizi daha iyi görebilsek çok farklı olurdu, bunun üstünde çalışacağız. Biz süre geçirmedik tam tersi Muslera birkaç defa süre geçirdi. Söylenecek bir şey yok. Kötü durumdayız çıkışa geçme zamanı geldi. Querasma için de kötü bir süreç, istediği oyuncular, takım yoktur o bize biz ona uyum sürecinde yardımcı olacağız. Eksik oyuncularımız vardı onlar da dönünce bir şeyler yapacağız. Milli takım her Türk oyuncunun hayalidir benim de hayalim tabi ki!

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler