"Az fırsat yakaladılar ama kazandılar"

15.02.2020 - 01:08 | Son Güncellenme: 14.02.2020 - 22:08

Beşiktaş, Süper Lig'de 22. hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından siyah-beyazlı takımda Umut Nayir ve Lens, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Umut Nayir yaptığı açıklamada, "İki haftalık galibiyetle önümüzdeki 3 hafta kritikti. Başakşehir maçları her zaman zor olmuştur. Rakip çift forvet olunca rakip ceza alanına girmekte zorlanmadık ama belki beceriksizdik. Çok pozisyon vermedik. Beraberlik ya da galibiyete yakındık. Sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Üretkenlik anlamında pozisyona girdikten sonra performansa göre değişir. Bugün Mert Günok'un günüydü. Onu geçemedik" dedi.

"Az fırsat yakaladılar ama kazandılar"

Hollandalı futbolcu Lens ise oynadığı pozisyonda takıma yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, "Özellikle ilk yarıdaki oyuna bakınca bundan fazlasını hak ettik. Kontra ataklarla fırsat yakalacaklarını biliyorduk. Az fırsat yakaladılar ama kazandılar. Biz daha çok fırsat bulduk ama değerlendiremedik. Sürekli oynadığım bir pozisyon değildi. Takımın bana o şekilde ihtiyacı vardı elimden geleni yaptım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler