Galatasaray, Azerbaycan'da Karabağ FK İle Hazırlık Maçı Oynayacak! Tarihi...

Ali Bozkurt
24.03.2023 - 19:08 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 19:21

Milli arada hazırlık maçlarına çıkan Galatasaray, Azerbaycan'a konuk oluyor. Sarı-Kırmızılıar, Karabağ ile Bakü'de karşılaşacak. Maç hangi kanalda, ne zaman? Detaylar...

Galatasaray, Azerbaycan'da Karabağ FK İle Hazırlık Maçı Oynayacak! Tarihi...

AJANSSPOR HABER

Milli arada depremden etkilenen vatandaşlara yardım için hazırlık maçı düzenleyen Galatasaray, Azerbaycan'a konuk oluyor. Sarı-Kırmızılıların karşılaşması Bakü'de olacak. Detaylar haberde.

Taraftar yoğun ilgi gösterdi

62 bin kişilik Bakü Olimpiyat Stadı oynanacak olan Karabağ- Galatasaray maçı için 60 bin bilet satışı tamamlandı. Taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi.

Gelirler depremzelere gidecek

Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, gelirlerin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Abbaszade, "Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye, deprem bölgesine gönderilecek." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Kolombiyalı golcüyü gözüne kestirdi!
Habere Git

Özel seferler olacak

Galatasararay'ın konuk olacağı Karabağ karşılaşması için yoğun ilgi oluştu. Taraftarların ilgi göstermesi sonrası Karabağ yönetimi maça gelecek olanları Bakü Olimpiyat Stadı'na götürülmeleri için özel ekspres seferler organize etti.

''Efsane Bakü'ye geliyor''

Azerbaycan'da çok sevilen ve fazla taraftarı olan Galatasaray'ın maçını izlemek isteyen taraftarlar ayrıca Icardi ve Zaniolo gibi yıldızları da canlı izleme heyecanı yaşıyor. Hazırlık karşılaşması Azerbaycan'da basında da büyük yankı buldu. Galatasaray'ın ülkeye gidişi 'Efsane Bakü'ye geliyor' başlıklarıyla haberlere konu oldu.

Maça özel zemin düzenlemesi yapıldı

Öte yandan Bakü Olimpiyat Stadı zemini yapılan çalışmalarla karşılaşmaya hazır hale getirildi. Karabağ sosyal medya hesabı ise 'Bakü Olimpiyat Stadı kardeşlik maçına hazır' ifadelerine yer verdiği mesajıyla yayınladı.

İlgini Çekebilir
EuroCup Kadınlar'da Galatasaray finalde!
Habere Git

Karabağ -Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremler nedeniyle Galatasaray, gelirlerinin depremzedelere gönderileceği hazırlık maçında Karabağ ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 26 Mart Pazar günü saat 20:00'de Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın kanalı ise henüz belli olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler