Azerbaycan'dan son dakika koronavirüs gelişmeleri! Vaka ve vefat sayısı kaç oldu?

28.04.2020 - 18:52 | Son Güncellenme: 28.04.2020 - 18:55

Azerbaycan’da koronavirüs vaka ve ölüm sayısı kaç? Covid - 19, tüm dünyayı ve ülkemizi etkilerken, Azerbaycan’da da vaka ve ölümler kaydediliyor. Corona virüsü son dakika bilgilerini araştıran vatandaşlar, Azerbaycan’da koronavirüs vaka ve vefat sayısı kaç gibi araştırmaları sıkça yapıyor. Biz de bununla ilgili merak edilenleri derledik. İşte Azerbaycan son dakika koronavirüs haberleri ve gelişmeleri...

Azerbaycan'dan son dakika koronavirüs gelişmeleri! Vaka ve vefat sayısı kaç oldu?

Son dakika koronavirüs haberleriAzerbaycan’da koronavirüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu, işte iyileşen hasta ve diğer veriler… Dünyayı ve ülkemizi tedbir almaya iten koronavirüs, Azerbaycan’da da etkisini gösteriyor. Peki, Azerbaycan’da koronavirüs vaka ve vefat sayısı kaç? İşte tüm detaylar...

Azerbaycan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan'da 33 kişide daha virüsün tespit edildiği ve böylece vaka sayısının 1678'e ulaştığı bildirildi.

Açıklamada, COVID-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 1 artarak 22'ye, 23 kişinin iyileşmesiyle de sağlığına kavuşanların sayısının 1162'ye ulaştığı kaydedildi.

Bugüne kadar 128 bin 807 COVID-19 testinin yapıldığı ülkede 494 hastanın tedavisi sürüyor.

Vakaların azalmasıyla bazı kısıtlamaların kaldırıldığı Azerbaycan'da, kozmetik, kimyasal ve elektronik ürün, mobilya, otomobil, tarım makineleri için yedek parça, kitap, gazete, elbise, ayakkabı, çiçek ve gübre satan yerlerin yanı sıra kırtasiye ve kuyumcular açıldı.

Senin için hazırladığımız haberler