Victor Nelsson, İstanbulspor Maçına Damga Vurdu, Taraftar Alkış Tuttu

Ali Bozkurt
16.05.2023 - 22:26 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 23:35

Galatasaray deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Victor Nelsson, gösterdiği performansla taraftardan destek aldı. Detaylar...

Victor Nelsson, İstanbulspor Maçına Damga Vurdu, Taraftar Alkış Tuttu

AJANSSPOR HABER

Deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da başarılı savunma oyuncu Victor Nelsson, yaptığı hamlelerle taraftarın büyük desteğini aldı. Bir pozisyonda kafasına darbe alan Nelsson, oyunu bandajla tamamladı. Detaylar...

Gol öncesi İstanbul'u durdurdu

Karşılaşmanın 89. dakikasında İstanbulspor, kontra atağa çıktı. İki kişi ile atağa çıkan İstanbulspor'un pozisyonunu durduran Nelsson oldu. Topu kesen Nelsson, Galatasaray'ın attığı ikinci gole büyük katkı verdi. Golden sonra taraftar Nelsson'un ismini tezahürat etti.

Nelsson'un ismi tezahürat edildi

Icardi'nin golünden sonra Galatasaray taraftarı sevincini yaşadıktan hemen sonra Nelsson'un ismini haykırarak tribünlere çağırdı. Maçtan sonra da tribünlere giden genç savunmacı uzun süre alkışlandı.

Eze ile çarpıştı

Karşılaşmanın 32. dakikasında Emeka Eze ve Victor Nelsson tehlikeli şekilde kafa kafaya çarpıştı ve sağlık ekipleri oyun alanına dahil oldu. İki oyuncu daha sonra oyuna devam ederken Nelsson'un kafası bandajlandı.

''Nelsson'a 14-15 tane dikiş attık''

Salim Manav, Nelsson'un son durumu hakkında bilgi verdi. Manav, "Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce ile konuştum; Nelsson'a 14-15 tane dikiş attık. Şu anda sağlık durumu iyi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler