Aziz Behich, Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Resmi açıklama!

15.12.2017 - 20:20 | Son Güncellenme: 15.12.2017 - 20:20

Aziz Behich, Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Resmi açıklama!

Bursaspor'da bu sezon sergilediği performansla göz dolduran Aziz Behich birçok takımın transferde gözdesi oldu. Aziz için Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı öğrenildi.

Bursaspor Başkan Yardımcısı Ali Ademoğlu, transfer iddialarına açıklık getirdi ve ekledi: Aziz Behich için teklif aldık. Karar brimi ben değilim...

Bursaspor Başkan Yardımcısı Ali Ademoğlu, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 

İşte Ademoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri: 

Taraftarlarımızla gurur duyuyoruz ve herkes onları konuşuyor. Bizim iyi bir takımımız var, iyi bir hocamız var ve Bursaspor artık hakettiği yere gidiyor yükseliyor. Daha iyi bir Bursaspor için hep beraber mücadele ediyoruz.

 

Trabzonspor Çalımbay'la çıkışa geçti

Trabzonspor çok keyifli bir takım oldu, Rıza Çalımbay ile çıkışa geçtiler, temaşa açısından güzel ve kaliteli bir maç olacağına inanıyorum. Sonuç ne olursa olsun tüm taraftarlar mutlu olacaklar. Biz çok değişik bir taktikle oynuyoruz, akordiyon gibi açılıp kapanıyoruz, farklı bir takımız ama Trabzonspor da keyifli bir futbol oynuyor.

Le Guen Bursa aşığı

Paul Le Guen bir Bursa aşığı oldu, çok seviyor burayı ve hedefi burada başarılı olmak.  Bizim de onun isteklerini karşılamamız lazım. Kendisi çok heyecanlı ve bizlerin heyecanlı olmamızı istiyor. Filozof ruhlu ve sanata düşkünlüğü olan bir hoca. Hocamızın hayal ve idealleri var biz onunla beraber başarılı olmak istiyoruz. Le Guen ile beraber sizin radyonuza da konuk olmak istiyoruz.

Fernandao konusunda konuşmadık!

Fernandao bize geri dönecek mi? Buna biz karar vermeyeceğiz, bütün scout ekibi teknik ekiple beraber karar vermeliyiz. Sadece 1-2 kişinin karar vermesi yeterli değil. Hocanın Fernandao ile ilgili düşüncesi nedir hiç bilmiyorum kendisiyle bu konuyu hiç konuşmadık.

Bizim oyuncularımıza çok fazla teklif var ama şu an 1 kişinin bu konuda düşünmesi önemli değil. Aziz Behich'e de teklif var fakat bununla ilgili karar brimi ben değilim.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler