Aziz Behich için teklif var mı? Le Guen açıkladı!

10.01.2018 - 17:47 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 17:47

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer açıklaması

"Ben size transferdeki isimler hakkında bilgiler sunmayacağım. İsimlerin açıklanmasını doğru bulmuyorum. Başkanımızla bu konuyu konuştuk. İnsanların isimleri merak etmesi normal, dedikoduların olması gayet doğal. Belli görüşmeler gerçekleştirdik. Aziz takımımızın omurgasını oluşturuyor. Teklif olması normal ama ben takımda kalmasını istiyorum. Transfer dönemindeyiz bir takım Aziz'i transfer edecekse bizden transfer anlamında daha güçlüdür. Aziz ayrılırsa da önlemimizi alacağız. Takım olarak gelişmeye devam etmeliyiz. Takım halinde oynama alışkanlığımızı artırmamız gerekiyor. Bu dört oyuncu kadrodan ayrılmak istediler. Ben onları anlıyorum. Ligin ikinci yarısı başlarken kadrodaki bütün oyuncular kendisini ilk 11'e aday olarak görmeli.  3 oyuncu transfer edilebilir. Bunun bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Aziz için kulübümüze güzel bir teklif gelirse bu değerlendirilir."

Takım performansı

"Bugün bile oynadığımız hazırlık maçında kırılgan yapıya sahiptik, ligin ikinci yarısında iyi olmalıyız derken bunu işaret ettim. Devamlılığı sağlamalıyız."

Türkiye Kupası hedefi ve Süper Lig değerlendirmesi

"Kupayı kazanmak bizim için hayal değil, hedef olmalı. Ligde ve kupada Gençlerbirliği ve Başakşehir'le oynayacağız. İki maç arasında 5 gün var. Bu da bizim için avantaj. Türkiye Ligi güzel bir lig, seviye her geçen gün yükseliyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Her takıma karşı hazırlığınızı en üst sevide tutmanız gerekiyor."

Senin için hazırladığımız haberler