Aziz Behich transfer dedikoduları hakkında açıklama yaptı! 5 yıldır....

10.01.2018 - 22:50 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 22:50

Bursaspor oyuncusu Aziz Behich, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Behich'in açıklamalarından jansspor'un derledikleri şu şekilde:

Gençlerbirliği karşısında tur atlamak istiyoruz

Çok iyi çalışıyoruz. Sezon başıda öyle yaptık. Gençlerbirliği maçnda iyi performans gösterip tur atlamak istiyoruz. Sezon başı transferler yaptık. Yeni oyuncuların takıma alışması zaman alıyor. Tanımaları lazım takımı. Paunlar kaçırdık ilk yarı. İkinci yarıda yeni bir Bursaspor göreceğiz. Takım oalrak birleşmeye başladık.

Başakşehir'e karşı iyi başlamak istiyoruz

İnşallah Başakşehir'e karşı iyi başlayacağız. Hedeflerimiz büyük olmalı. Fransa zor maç olacak ama heyecanlıyım. Dört gözle bekliyorum. Başakeshir de avantajlı.Süper Lig gerçekten çok zor bir lig. Başakşehir'in çıkışı, Kayseri, Göztepe ikinci yarıda aynı olacak diye düşünüyorum.

Bana teklif gelmedi

Teklif gelmedi. Burada mutluyum kulüp ve taraftarda burada olmamdan mutlu. 5 yldır buradayım. Bu forma için her şeyi yapıyorum her hafta. Bana bir teklif gelmedi. Bir şey demek yanlış olur çünkü; Bursaspor futbolcusuyum. Bursaspor'u hak ettiğim yere getireceğiz. İkinci yarı önemli. Bursaspor büyük kulüp üst sırada olması lazım. Performansım da 5 gol atım. Taraftaralrda onu bekleyecek. Dünya Kupası için de en iyi şekilde gitmek istiyorumç.

Senin için hazırladığımız haberler