Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı! Flaş sözler!

30.03.2018 - 10:37 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 10:37

Video-Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı! Flaş sözler!

Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı! Flaş sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen basın toplantısının tüm adaylarını Ajansspor.com olarak canlı aktardık. 

Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

"Fenerbahçe için bir ömür verdim, bir ömür daha veririm"

Projelerimizle ilgili açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağım. Salonun fiziki şartlarından dolayı birçok arkadaşım gelemedi. Onları davet edemediğimiz için özür diliyorum. Göreve 1998 senesinin Şubat ayında geldiğimizde karşımızda çok parçalı, dağınık bir camia vardı. Bugün 20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım. Fenerbahçe için bir ömür verdim, bir ömür daha veririm.

"Denizli'de kaybettiğimiz şampiyonlukla bu durum ayyuka çıktı"

Büyük Fenerbahçe'mizin en büyük kazanımı olan taraftarını düşünerek tesisleşme hamlesini başlattık. İstedik ki taraftarımız en modern stadyumlarda takımını deskteklesin. Modern tesisleşme hamlesiyle diğer rakiplerimize de örnek olduk. Dünyaca ünlü transferler yaparak dikkat çektik. Fenerbahçe gün geçtikçe güçlenince, Fenerbahçe ve diğerleri söylemiyle kutuplaştırıldı. Denizli'de kaybettiğimiz şampiyonlukla bu durum ayyuka çıktı.

"Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'den ibaretti"

Fenerbahçe, şampiyon olmasın uğraşıyla Bursaspor'a karşı yine son haftada şampiyonluğu kaybettik, ancak bir sene sonra yeniden şampiyon olduk. Tarihimizin en iyi dönemimizde hain kumpas ile 3 Temmuz süreciyle karşı karşıya geldik. Bu kumpasla ilk karşı karşıya gelen Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'yi ele geçirmek istediler. Onlar, Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dır sandılar. Yanıldılar, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'den ibaretti. Bunu bilen Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılamaz diyerek kurulan tuzakların yüzüne tükürdüler.

"Camiamızın yüzünü yere düşürmedim"

Savcı, eklemek istediğin bir şey var mı dediğinde; "Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe"diyerek camiamızın yüzünü yere düşürmedim. Biz orada geri adım atsaydım, bugün Fenerbahçe, Fenerbahçelilerin olmayacaktı. Fenerbahçe pes etmez diyerek, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayıp, ligde şampiyon olduk ve Türkiye ile Süper Kupa'yı ikişer kez kazandık.

Adaylığını ilan etti!

Erkek Basketbolda 3 yıl üst üste Final Four oynayıp geçen sezon Euroleague şampiyonu olduk. Amatör branşlarda büyük başarılar elde ettik. Ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na adaylığımı ilan ederim.

GÜNCELLENECEKTİR...

GÜNCELLENECEKTİR...

GÜNCELLENECEKTİR...

GÜNCELLENECEKTİR...

GÜNCELLENECEKTİR...

GÜNCELLENECEKTİR...

Video-Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı!

Senin için hazırladığımız haberler