"Aziz Yıldırım bana telefonu fırlatsaydı..."

17.02.2020 - 21:23 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 18:26

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ve Deivid, katıldıkları televizyon programında eski başkan Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. Deivid'in sözleri ise dikkat çekti.

Brezilya ESPN’de Fenerbahçe’nin 2008 yılı anısına bir program yapıldı. Alex de Souza, Lugano, Luciano, Deivid ve Cristian'ın katıldığı program Brezilya'da büyük ilgi gördü. 2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştıran ve takıma 100. yıl şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Arthur Zico da programa telefonla bağlandı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ve Deivid, Aziz Yıldırım'la yaşadıkları anıları anlattı ve 2 eski futbolcu Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştiren ifadeler kullandı.

Alex de Souza, "Aziz Yıldırım soyunma odasına gelmeden uyarırlardı. Herkes hazır ola geçerdi. Çıt çıkmazdı. O gidince herkes yaka bağır açar rahatlardı" dedi.

Deivid ise yaptığı açıklamada, "Bir maçta kulübedeydim. Oynamak istemiyorum dedim. Maçtan sonra da telefonu kapattım. Ertesi gün toplantıda başkan odaya girdi. ‘Kaç para kazanıyorsun?’ diye sordu. Çok sinirliydi eline bir telefon aldı fırlatacak gibi yaptı. Eğer fırlatsaydı ben de yerimde durmazdım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler