''Aziz Yıldırım Cüneyt Çakır'ın yüzüne küfür etti raporuna yazamadı''

07.06.2017 - 19:39 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 19:39

TFF yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşcıoğlu, neden istifa ettiğini Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'e anlattı. 

İşte o açıklamalar:

Türk futbolu düzgün yönetilmiyor, adalet yok ve SOS veriyor bunu gördüm ve istifa ettim. Ben tanınmış bir iş adamıyım, inşaat işini iyi biliyorum ve Yıldırım Demirören bu görevi bana verdi. Fakat ben bu inşaatları tesisleri yapamadım, ben tesilere kavuşmanın çok kolay olduğunu anlattım.
TFF'nin görevi, futbol sahaları yapmak değilse peki ne?

Trabzonspor, hakem odasına gittiği için 9 maç ceza aldı, ama aynısı Cüneyt Çakır'ın başına geliyor. Başakşehir - Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım soyunma odasını basıp, Cüneyt Çakır'a küfür ediyor ve bunu Cüneyt Çakır raporuna yazamıyor. Ben bu evrakları görmek istedim, bana göstermediler. TFF 3 kişi tarafından yönetiliyor, Cengiz Zülfikaroğlu, Servet Yardımcı, Hüsnü Güreli ne derse o oluyor.

TFF'de adalet yok, bunu söylüyorum ben Yıldırım Demirören ile el sıkışmak istemiyorum diye mesaj atıyorum, bana mesaj ile ceza verdiler. Adam öldürsen böyle ceza veremezler. PFDK, istifa etti deniyor, hayır öyle olmuyor, Yıldırım Demirören, görev verdiği isimlerin peşinen istifasını cebine koyuyor. Eğer hoşuna gitmeyen bir şey olursa istifasını işleme koyuyor.

Arda Turan, bizim dünya çapında bir futbolcumuz, sen kalkıp Konya'da soyunma odasına dalıp, şu kadar prim veriyorum diyorsun, üstelik yönetim kurulu kararı yok. Sonra bunu ödemiyorsun, futbolcu isteyince suçluyorsun.

Arda Turan ile TFF yöneticileri sanki samimi arkadaşlar, birbirlerinin enselerine tokat atıyorlar. Arda'yı bu hale mevcut TFF yönetimi getirmiştir. 20'li yaşlarda bir çocuğu bu hale getirirseniz başınıza bu gelir. TFF futbolu yönetemiyor, Yıldırım Demirören Beşiktaş'a iyilik yapıp gitti, aynı iyiliği Türk futboluna da yapması lazım.

Bir evrak görmek istedim göstermediler, geçen sezon Trabzonspor manüple edildi bunuda Cüneyt Çakır yaptı, bunu belgelendiremedim ama biliyorum. Bu isim Trabzon'a kumpas kurdu, daha sonra bunu Yıldırım Demirören'de kabul etti, haksızlık yapıldı dedi.

Beni kimse tehdit edemez, ben kendi istek ve arzumla istifa ettim. TFF istifa etmeli, Türk futbolu kangren olmuştur. Türk sporu kötüye gidiyor, sadece maaş dağatan başka bir şey yapmayan TFF bir an önce istifa etmelidir.

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler