Aziz Yıldırım listeye aldı! Federasyon'daki görevinden ayrıldı!

Burak Alaca
24.05.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 15:21

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın listesinde yer verdiği isim federasyondaki görevinden ayrıldı. İşte detaylar...

Aziz Yıldırım listeye aldı! Federasyon'daki görevinden ayrıldı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim süreci öncesi adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın listesinde yer verdiği isimlerden Ömer Onan, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndaki Başkan Vekili görevinden ayrıldı.

Fenerbahçe için görevden ayrıldığını açıkladı!

Eski basketbolcu TBF'deki görevinden ayrıldığını "Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Üst Düzey Yönetici, Yönetim Kurulu Üyesi ve son olarak da Başkan Vekili olarak, 2016 yılından bu yana sürdürdüğüm görevlerimden ayrılma kararı aldığımı bilgilerinize sunarım." ifadeleri ile duyurdu.

"Aziz Yıldırım ile yeni bir hedefe yürümek için bu kararı aldım"

Ömer Onan, Fenerbahçe'de Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile yeni hedeflere yürümek amacıyla görevinden ayrıldığını "Hem oyuncu hem de yönetici olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde bulunduğum süreçte, birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum, değerli büyüğüm Sayın Aziz Yıldırım ile yeni bir hedefe yürümek için aldığım bu kararın herkes için hayırlı olmasını dilerim." cümleleri ile ifade etti.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu
Habere Git

Ömer Onan'dan TBF heyetine teşekkür

Sözlerini TBF'de birlikte çalıştığı isimlere teşekkür ederek noktalayan Onan "Türkiye Basketbol Federasyonu’nda bulunduğum süreçte, her zaman omuz omuza çalıştığımız başta Başkan Hidayet Türkoğlu olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum…" dedi.

Fenerbahçe formasını emekli etti

Basketbolculuk döneminde toplamda 9 yıl boyunca Fenerbahçe forması ile mücadele eden Ömer Onan'ın forması efsanesi olduğu kulüp tarafıondan emekli edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler