Aziz Yıldırım seçilseydi Emre Akbaba...

22.08.2018 - 08:52 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 11:52

Galatasaray’a imza atan Emre Akbaba, Fenerbahçe ile ön sözleşme imzalamış. Eski başkan Aziz Yıldırım'ın lig bitmeden Alanyasporlu yıldızın transferini bitirdiği belirtildi. 25 yaşındaki 10 numara 4 yıllık imza atacaktı.

Aziz Yıldırım seçilseydi Emre Akbaba...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım-Ali Koç rekabetine sahne olan 2-3 Haziran seçimleri hem Fenerbahçe hem de Türk futbolunda tarihin akışını değiştirdi. Ali Koç, ezici bir üstünlükle seçimi kazanırken, Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlığına son verdi. Peki Aziz Yıldırım seçilseydi ne olacaktı? Bu konuyla ilgili birçok spekülasyon var. Yıldırım'ın göreve devam etmesi halinde kulübe 100 milyon Euro'nun üzerinde sponsor geliri sağlayacağı, Aykut Kocaman önderliğinde büyük bir atılım başlatarak şampiyonluk için hayli iddialı bir kadro kuracağı hep konuşuldu.

ANGEL ROMERO DA GELECEKTİ

Yıldırım seçilseydi, 4 Haziran sabahı ilk iş olarak Alanyaspor forması giyen Emre Akbaba'nın transferini açıklayacaktı. 25 yaşındaki 10 numaranın 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı, ilk yıl ücretinin 1.7 milyon Euro olacağı, sonraki her yıl alacağı paranın 100 bin Euro artacağı bildirildi. Ancak hem Yıldırım seçilemedi hem de Kocaman'la yollar ayrıldı ve protokol bozuldu. Yıldırım'ın anlaştığı diğer isim, Corinthians'tan Paraguaylı kanat oyuncusu Angel Romero'ydu.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN EMRE AÇIKLAMASI!

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'un, "Emre Akbaba'yı bize Alanyaspor Başkanı teklif etti" sözlerine Başkan Hasan Çavuşoğlu'ndan çarpıcı bir yanıt geldi. Derin Futbol'a konuşan Çavuşoğlu, "Ali Koç başkan seçildikten 15-20 gün sonra bizi aradı. 'Salih Uçan artı para verelim' dedi. Teklifi kabul etmedim. Daha önce de Aziz Bey, 'Alper Potuk artı para' teklifinde bulunmuştu. Emre'nin menajeri, Comolli ve Cocu ile oturmuş, forma numarasına kadar konuşulmuş. Herkes doğruları konuşsun" açıklamasını yaptı. (Sabah)

 

Senin için hazırladığımız haberler