Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un yol haritaları arasında büyük fark!

25.05.2018 - 09:41 | Son Güncellenme: 25.05.2018 - 09:41

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un yol haritaları arasında büyük fark!
Fenerbahçe'de tarihi seçime sadece 9 gün kaldı. Aziz Yıldırım ile Ali Koç bir yandan kongre üyeleri ve kamuoyuna yönelik çalışmalar sürdürürken arka planda da seçilmeleri halinde yürüyecekleri yol haritasını netleştirmeye çabalıyorlar.    
Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre bu çerçevede yönetim kurulu listelerini hazırlamak için gayret gösteren iki başkan adayı birbirlerinden tamamen farklı bir metot izliyor.    
Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Aziz Yıldırım, bu seçimlere güçlü ve iş bitirici bir yönetim listesiyle girmeye hazırlanıyor.    
Ali Koç ise daha çok uzun yıllardır birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarının ağırlıklı olduğu bir listeyle yola çıkıp kulüpte profesyonlerin ve güçlü isimler olmasını tercih ediyor. 

SON GÜNLERE KADAR GİZEM

İki başkan adayı bu konuda tamamen farklı bir yol haritası çizerken, Aziz Yıldırım güçlü yönetim kurulunun Ali Koç ise başarılı kulüp profesyonellerinin dikkat çekici olmasını hedefliyor. 

Yıldırım önceki yıllarda olduğu gibi yıldızlarla dolu bir yönetim kurup kongre üyelerini etkilemeyi hedefliyor. 
Ali Koç ise yönetim kurulunu çok fazla ön plana çıkarmayı düşünmüyor.
Sportif direktör, CEO gibi görevlere başarılı isimler getirip hedefleri ulaşmayı planlıyor. 
İki başkan adayının temel planı bu olsa da hem Aziz Yıldırım önemli profesyonellerle hem de Ali Koç yönetim kuruluna 1-2 dikkat çekici isim almayı da düşünüyor 

3 KİŞİYE TEDBİR

Fenerbahçe'de seçim öncesinde 3 tanınan kongre üyesine sosyal medyadan kulüp ve yöneticiler hakkında iftira, hakaret ettikleri gerekçesiyle seçim öncesinde tedbir kararı koyuldu.

Murat Aşık, Hulusi Belgü ve Barış Ertül’e uygulanan tedbir kararı bir başka isim Sina Afra’ya ise uygulanmadı. 
Afra, kendisine yöneltilen suçlamaları kısmen kabul etse de yazdıklarının çarpıtıldığını belirtti ve zaman aşımına dikkat çekti. Bu sebeple Afra’ya ceza uygulanmadı.     

YILDIRIM VE KOÇ'UN TEMSİLCİLERİ BULUŞTU  

Fenerbahçe'de yaklaşan kongre öncesinde Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, başkan adaylarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Kulüp binasında Küçük’ün odasında gerçekleştirilen toplantıya asbaşkan Şekip Mosturoğlu, yönetim kurulu üyesi Metin Doğan, eski yönetim kurulu üyesi Semih Özsoy ile stat müdürü Ayhan Bak da katıldı. 
Toplantıda seçimle ilgili uygulamaların görüşülmesinin ardından sahaya çıkıldı ve seçimin yapılacağı yerde incelemelerde bulunuldu.
Senin için hazırladığımız haberler