Aziz Yıldırım'a sert tepki: 'Bu hareket Ali Koç'a oy vereceklerin...'

30.03.2018 - 15:40 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 15:40

Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Aram Markaroğlu, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi.

Seçim değerlendirmesi

"Aziz Yıldırım bir dönem daha başkanlık yapmak istiyor ama karşısına Ali Koç gibi bir değeri alıyor. Böyle olmasını istemezdik. İki değerli insan yarışacaklar. Türkiye bunu konuşuyor ve Fenerbahçe'nin büyüklüğü denilebilir.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe için hapis yatmış birisi bu salondan yenik çıkmasını istemezdim ama demek ki böyle olması gerekiyormuş başka çare yok. Aziz Yıldırım'ın mega projesi var mı bekleyip göreceğiz. Başkan inşaat işlerini iyi yapıyor, bakalım nasıl bir proje ortaya çıkacak ama her şey inşaatla bitmiyor. Et tırnaktan ayrılmaz, kongre 2 gün; Fenerbahçe her gün bunu Fenerbahçeliler unutmasınlar.

Kongre öncesi yüz kızartıcı suç olmadığı sürece kimse ceza almamalı, bu hareket Ali Koç'a oy vereceklerin engellenmesi gibi gözüküyor. Bu hareket hiç hoş olmadı diyebilirim. Bence seçime 22 bin kişi katılıp oy verecek ve Ali Koç'un minumum 12 bin oy alacağını düşünüyorum."

Ali Koç sözleri

"Ali Koç'un hamlelerini ve yönetimin büyük bir kısmını biliyorum ama bunu Ali Koç açıklamalı." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler