Fenerbahçe Haberleri | Aziz Yıldırım’dan Fred Transferi İtirafı

25.09.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 09:13

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, 2017 yılında Aziz Yıldırım döneminde de gündeme geldiği ancak reddedildiği iddia edildi.

Fenerbahçe Haberleri | Aziz Yıldırım’dan Fred Transferi İtirafı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Premier Lig devi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, kısa sürede sarı lacivertli takımda gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 

Fotomaç'ın haberine göre ise Brezilyalı oyuncu 2017 yılında Fenerbahçe'nin kapısından döndü.

Fred, 6 yıl önce Fenerbahçe'ye transfer olabilirdi

Haberde Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred'in, 2017'de de sarı-lacivertlilerin gündemine geldiği belirtildi. Ancak dönemin başkanı Aziz Yıldırım, oyuncuyu transfer etmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Aziz Yıldırım’dan Fred itirafı: "İyi ki almadık"

O dönem Shakhtar Donetsk'te oynayan Sambacı için Ukrayna ekibi, 50 milyon euro bonservis istemişti. Aynı dönemde doping yaptığı belirlenen Brezilyalı, 41 maçta oynayamamıştı. Eski başkan Aziz Yıldırım o dönem almak istemişti. Ancak doping cezası sonrasında 'iyi ki yüksek fiyat çektiler de almadık' dediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den hakem tepkisi: Golümüzü iptal için uğraştılar
Habere Git

Brezilya'da Milli Takımı çağrısı

Öte yandan UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Nordsjaelland müsabakasında harika oyununu 2 asistle süsleyen ve 2 kez de golle burun buruna gelen Fred, ülkesinde de gündem oldu. Brezilya basınında yer alan haberde, Brezilya Milli Takımı'nın geçici teknik direktörü Fernando Diniz'e Fred için çağrıda bulunuldu.

Manchester United'da Fred pişmanlığı

Fred'i 9 milyon 743 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye satan Manchester United'da büyük pişmanlık yaşanıyor. 

Ligde çıktığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 yenilgi alan Kırmızı Şeytanlar'da işler yolunda gitmezken Fred'i satmanın hatalı karar olduğuna yönelik paylaşımlar yapıldı.

Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne kötü başlayan Manchester United'da taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Fred pişmanlıklarını dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler