Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın mesajı: "Devletimizden beklentim..."

27.09.2024 - 11:16 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 11:24

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün akşam saatlerinden silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçe futbolcusu Serhat Akın hakkında bir mesaj paylaştı.

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın mesajı: "Devletimizden beklentim..."

AJANSSPOR - HABER

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sports Digitale YouTube kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın'ın silahlı saldırı sonucunda yaralanmasıyla ilgili bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yıldırım ayrıca devletin ilgili birimlerinden beklentisinin bu saldırıyı gerçekleştirenlerin ve onların arkasındaki kişilerin bir an önce bulunması olduğunu açıkladı.

Serhat Akın'a silahlı saldırı

Dün akşam saatlerinde Sports Digitale YouTube kanalındaki canlı yayında yorumlarda bulunan Serhat Akın, programdan çıktıktan sonra silahlı saldırganların saldırısına uğradı. Ayağından vurulan Akın, hastaneye kaldırıldı. Serhat Akın'ın son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın mesajı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın hakkında şu mesajı yayımladı: "Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

İlgini Çekebilir
VİDEO | Serhat Akın'ın vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler