Aziz Yıldırım'ın transfer hayalini Ali Koç gerçekleştiriyor

28.11.2021 - 09:19 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 10:52

6 yıl önce Aziz Yıldırım'ın transferi için büyük uğraş verdiği yıldız futbolcunun bir kez daha Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edildi.

Aziz Yıldırım'ın transfer hayalini Ali Koç gerçekleştiriyor

Devre arası transferleri için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için flaş bir iddia gündeme geldi.

Aziz Yıldırım transferini istemişti

Fotomaç'ın haberine göre; Aziz Yıldırım'ın Adnan Januzaj hayalini Ali Koç gerçekleştiriyor. Sağ kanat transferi için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Real Sociedad ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adnan Januzaj için görüşmelere başlıyor. 

Terraneo'ya tam yetki verilmişti

6 sezon önce Aziz Yıldırım, dönemin sportif direktörü Giuliano Terraneo'ya Belçikalı futbolcunun kadroya katılması için tam yetki vermiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Bu sezon 19 maçta 2 gol, 2 asist

Bu sezon Real Sociedad formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergileyen Adnan Januzaj'ın güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Belçika Milli Takımı'ndan davet alan Adnan Januzaj, ülkesinin formasıyla 13 resmi karşılaşmada süre aldı. 26 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

8,5 Milyon Euroya transfer oldu

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Adnan Januzaj'ın Manchester United kariyeri U-18 takımında başladı daha sonra Borussia Dortmund ve Sunderland'e kiralanan Adnan Januzaj, 2017-2018 sezonunda 8 milyon 500 bin euro bedelle Real Sociedad'ın yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler