İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz, Antalyaspor Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
21.10.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 23:28

Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk olan İstanbulspor, 90+7'de gelen golle maçı 2-1 kaybetti. Maçtan sonra teknik direktör Osman Zeki Korkmaz açıklama yaptı.

İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz, Antalyaspor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip İstanbulspor, zorlu mücadeleyi 2-1 kaybetti. Maçın 62. dakikasında 10 kişi kalan Sarı-Siyahlılar, Antalyaspor'un 90+7'de gelen golünü engelleyemedi. Mücadelenin ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ilginç ifadeler kullandı.

"Maçın ikinci yarısı futbol iklimimizin özeti gibiydi"

Osman Zeki Korkmaz, maç sonu basın toplantısına ise Antalyaspor'u tebrik ederek başladı. Korkmaz, "Kazanan takımı tebrik ediyorum. Bütün bir camia ve şehir olarak tebrik ediyorum. İlk yarı bizim adımıza da Antalyaspor adına da farklı olabilirdi. İkinci yarı daha kontrollü oldu ama maçın ikinci yarısı futbol iklimimizin özeti gibiydi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şahin uykudan uyandı! 6 hafta sonra uçtu...
Habere Git

"Hz. Musa değil Hz. İbrahim..."

Konuşmasına devam eden Korkmaz, içinde bulundukları durumu şu şekilde anlattı: "Meşhur hikayeyle bitirip daha fazla konuşmak istemiyorum ama Hz. Musa değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç. Biz neresini düzeltelim ki. İkinci yarı böyle çok pozisyon oldu keçileri koç eden. İçinde bulunduğumuz atmosfer bu. Sorumlu olanlar inceleyebilirler. Söyleyeceklerim bu kadar"

Senin için hazırladığımız haberler