Azubuike'nin menajerinden flaş transfer açıklaması!

05.06.2018 - 15:53 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 23:33

Yeni Malatyaspor'un başarılı oyuncusu Azubuike'nin menajeri Ersin Güreler, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Ersin Güreler oyuncusu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte açıklamaları: 

"Azubuike ile ilgili çalışmalarımız oldu. Fransa, Almanya liglerinden bize ulaşan insanlar oldu. Uzun yıllardır futbol camiasının içinde olduğumuz için net bir teklif gelmesi durumunda açıklama yapmak istedik. Bize gelen resmi bir teklif yok. Yeni Malatyaspor kulübünde sözleşmesi devam ettiğini için öncelikle oradan izin almak gerekir. "

'Azubuike transfer olmak istiyor, hedefi büyük takımlar ve Premier Lig'

"Azubuike 17 yaşında Türkiye'ye geldi. Ümit Milli Takım seviyesinde iken keşfedildi. İki kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı. Azubuike tarzı oyuncuların getirmemiz lazım. Bizim Türkiye'ye oyuncular geliyor ama katacağı şeyler olması lazım. Azubuike'nin şu an düşüncesi şöyle, transfer olmayı düşünüyor ama Yeni Malatyaspor'un menfaati olacak şekilde. Büyük takımların Azubuike'yi tercih etmeleri lazım bu oyuncunun Fransa'ya gitme ihtimali var. Oyuncunun hedefi var, büyük takımlar ve Premier Lig'de oynamak. İki sene önce Monaco takımına gitme durumu vardı. Fransa'dan görüşülen 4 tane kulüp var"

Senin için hazırladığımız haberler