Azubuike'ye teklif var mı? Açıklandı!

07.04.2017 - 17:41 | Son Güncellenme: 07.04.2017 - 17:41

AJANSSPOR ÖZEL - Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı.

Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Buz, TFF 1. Lig’in 27. haftasında oynayacakları Ümraniyespor maçının yanı sıra, ligdeki hedefleri ve Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi devlerin gündemine gelen Nijeryalı Azubuike Godson Okechukwu’nun geleceği hakkında konuştu.

Buz’un Radyospor’a yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Alına başarılı sonuçları neye bağlıyor?

İyi hazırlandık diye düşünüyoruz. Tabi ki takımdaşlık bu seviyede olduğu ve futbolcu kardeşlerimiz sisteme bağlı kaldığı için buralara kadar geldik.

“Ümraniyespor maçı Olimpiyat’ta olsa iyi olurdu”

Tabi bizim derbimiz çok önemliydi. Kazandıktan sonra o maçı unutmamız gerekiyordu. Çok ciddi bir müsabakaya çıkacağımızı biliyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Stat olarak Ümraniye’de oynanacak maç. Daha küçük bir saha ve çok fazla seyircisinin olmadığı bir ortamda karşılaşacağız.  Aslında Olimpiyat Stadı’nda oynasaydık daha iyi olabilirdi. Ama Ümraniyespor’a saygı duyuyoruz. Çok ciddi bir rakip. Erkan Sözeri hoca ile çıkış yakaladılar ve play-off iddiası olan bir takım. İyi ve ciddi bir rakip bizi bekliyor.

“Amacımız Süper Lig’e yükselmek”

Bizim ümidimiz tabi ki Süper Lig’e yükselmek. Sivasspor’a 7, Eskişehirspor’a 8 puan fark attık. Bu avantajı korumak ve devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde çok ciddi maçlar var. Maç maç gideceğiz ve çok fazla hesap kitap yapmayacağız. Biz sadece önümüzdeki rakibe konsantre olacağız. Hep birlikte Süper Lig’e çıkmak ve mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor.

Azubuike için herhangi bir teklif var mı ?

Konuşuluyor tabi ki. Genç ve önemli futbolcularımız var. Onlara teklif gelmesi ve konuşulması normaldir. Biz ligin lideriyiz ve iyi de futbol oynuyoruz. Ben futbolcu kardeşlerimizle sürekli konuşuyorum. “Arkadaşlar, sadece kendi hedefimize konsantre olalım. Diğer olaylar kendiliğinden gelişecek” diyorum. Yönetime tabi ki rapor sunacağız. Biz matematiksel olarak şampiyonluğu yakaladığımız takdirde, yazdığımız ve konuştuğumuz raporlarla ilgili Sayın Başkanımız Adil Gevrek ile ve yönetimimizle bunların hepsini görüşeceğiz.

AJANSSPOR ÖZEL
Yasal Uyarı : Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler