Babadan al haberi! Rachid Ghezzal'ın yeni sezondaki adresi...

05.07.2021 - 10:00 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 11:48

Beşiktaş'ta kiralık oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Rachid Ghezzal'ın babası, oğlunun yeni sezondaki adresini duyurdu. İşte gelişmeler.

Babadan al haberi! Rachid Ghezzal'ın yeni sezondaki adresi...

AJANSSPOR-HABER 

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta şampiyonluğun mimarlarından biri olan Rachid Ghezzal'ın geleceği merak konusu olmuştu. Cezayirli futbolcunun babasından transfer açıklaması geldi. Galatasaray'a mı transfer olacak, Beşiktaş'ta mı kalacak? Detaylar haberde... 

Ghezzal'ın babası transferi açıkladı

Süper Lig'de 2020-21 sezonuna asistleriyle ve attığı klas gollerle damga vuran Rachid Ghezzal kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta kısa sürede iz bıraktı. Futbolcunun babası Mohamed Ghezzal, oğlunun geleceği hakkında net konuştu. 

"Yüzde yüz Beşiktaş'ta oynayacak"

Mohamed Ghezzal, oğlunun yüzde 100 ihtimalle Beşiktaş'ta oynayacağını vurguladı. Mohamed Ghezzal, Galatasaray'ın ilgisini de doğruladı. Mohamed Ghezzal, "Gösterdiği performansın ardından Galatasaray da bize teklif yaptı. Ama artık Beşiktaş'tan başka bir takıma gitme ihtimali çok zor" diye konuştu. 

"Beşiktaş taraftarlarından çok etkilendi"

Oğlunun Lyon formasıyla Beşiktaş’a karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında siyah-beyazlı taraftarlardan çok etkilendiğini ve bundan dolayı sezon başında tercihini Kara Kartal olarak belirlediğini söyleyen Mohamed Ghezzal, "Oğlumun yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması bizi çok mutlu ediyor. Mutlaka dolu tribünler önünde o maçları ailecek izlemek istiyoruz" dedi.

Leicester City ne istiyordu?

Hatırlanacağı üzere Leicester City'nin futbolcu için 8 milyon Euro bonservis talep ettiği, ancak; oyuncunun 2.5 milyon Euro karşılığında kiralanmasına sıcak baktığı gündeme gelmişti. 

Geçen sezonki performansı 

Rachid Ghezzal geçen sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 35 maçta 2718 dakika süre aldı ve 8 gol 18 asistlik performans ortaya koydu. Ghezzal daha önce Fiorentina, Monaco ve Lyon formalarını da terletmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler