Babası açıkladı: "İrfan Can, Galatasaray'ı istiyor"

19.01.2021 - 00:45 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 00:49

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin babası Hacı Bektaş Kahveci, Beyaz TV'ye konuştu. Baba Kahveci, oğlunun Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi. İşte detaylar...

Babası açıkladı: "İrfan Can, Galatasaray'ı istiyor"

Galatasaray, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istiyor ancak mali şartlar Cimbom'u zorluyor. Ancak Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra İrfan Can'ın da Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylemişti.

Yıldız futbolcunun babası Hacı Bektaş Kahveci, Beyaz TV'ye konuştu.

Baba Kahveci, "Galatasaray ilgileniyor, İrfan da orayı istiyor. Göksel Gümüşdağ 14 milyon Euro istiyormuş diye duydum. Başakşehir'den artık gitmek istiyor. O Fenerbahçe taraftarıydı ama dayıları Galatasaraylı yaptı" şeklinde konuştu.

İrfan Can Kahveci'nin performansı

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti.

2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken İrfan Can Kahveci 6 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapmayı başardı. İrfan Can Kahveci, bu sezon ligde de 16 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler