Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford'a teklif yaptı

14.07.2022 - 13:07 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 14:08

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford'a teklif yaptı

Son iki sezondur Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki hücum oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun bonservisi İngiliz kulübü Brentford'da bulunuyor.

Süper Lig devleri peşinde

Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Halil'in, yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu. Halil'in, İngiltere'de kalmayı düşünmediği ve yeniden Türkiye'de forma giyeceği belirtiliyordu. Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken hücum oyuncusu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da ilgisini çekmişti.

Galatasaray girişimde bulunmayacak

Halil, geçen sezon sarı kırmızılı takımda 34 maça çıktı. Genç golcü 34 karşılaşmada 5 gol attı. Ayrıca 1 de asist kaydetti. Yeni sezon öncesi Galatasaray'ın, Halil ile ilgili bir girişimde bulunmayacağı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Uğurcan'dan transfer ve Altay Bayındır açıklaması
Habere Git

" Trabzonspor'u çok istiyoruz"

Halil'in transfer durumuyla ilgili olarak da babasından açıklama geldi. Milli yıldızın babası, Halil'in Türkiye'de oynamak istediği takımı açıkladı. Baba Dervişoğlu, "Biz Trabzonluyuz. Trabzonspor'u çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor teklif yaptı

61Trabzonhaber'de yer alan bilgiye göre, yerli forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Halil Dervişoğlu için kulübüne geçen hafta teklif gönderdiği belirtildi. Trabzonspor'un, Halil'in yanı sıra Güven Yalçın'ı da listede tuttuğu kaydedildi.

Milli Takım'da 6 gol 3 asisti var

A Milli Takım formasını 13 kez giyen genç futbolcu bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırırken, 3 gol pası verdi. Halil Dervişoğlu'nun güncel piyasa değeri ise 3 mimyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler