Babel açıkladı: Futbolu bırakıyor mu?

07.02.2021 - 23:33 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 23:44

Galatasaray’ın yıldızı Ryan Babel, “Ben ne zaman kramponları asmam gerektiğini biliyorum ve bu yakın değil” dedi. İşte tüm detaylar...

Babel açıkladı: Futbolu bırakıyor mu?

AANSSPOR -  HABER

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, internet üzerinden bir söyleyişiye katıldı. Sportcell youtube kanalından Aras Karadeniz, Babel ile katıldığı söyleşiden yıldız futbolcunun cevaplarını aktardı.

Kendini sürekli geliştirdiğine yönelik yorumla ilgili Babel, “Kesinlikle genetiğimin bir parçası. Artık futbolu bırakmalısın, dinlenmelisin diyenler var ama bu yorumları çok dinlemek istemiyorum. Ben ne zaman kramponları asmam gerektiğini biliyorum ve bu yakın değil” ifadelerini kullandı.

Girişimçiliğiyle ilgili sorulan soruları yanıtlayan Babel, “Arka planda yapıyorum bu işleri. Takım arkadaşlarımla yeni yeni paylaşıyorum. Ama bazen insanlara yardım etmek için yaklaşıyorsunuz. Mesela, ‘emekli olduktan sonra ne yapacaksın?’ gibi sorular soruyorum. Sonra o insanlar size tavır gösterince “sanane” gibi cevaplar verince bu biraz cesaret kırıcı olabiliyor. Ama takımda benden tavsiye isteyen bazı futbolcular da var” dedi. Tecrübeli futbolcu “Bence futbolcular artık çok hatalar yapıyor futbolcular futboldan sonra ne yapacaklarını çok geç planlıyorlar. Çoğumuz eğitimimizi tamamlayamıyoruz. Futbolcular emekli olduğunda ne yapacağım diye düşünüyorlar. Bu yüzden futbolu bıraktıktan sonra 5 sene içinde iflas eden tonla futbolcu var” yorumlarında bulundu.

Kerem sorusunu pas geçti

Ryan Babel “Derbide kontratak pozisyonunda Kerem Aktürkoğlu’nu görmediniz mi yoksa atağı kendin bitirmeye yönelik aldığınız bir karar mıydı? O an tam olarak ne düşündünüz?” şeklindeki soruya karşı da “Açıkçası bu soruyu cevaplamak isterdim fakat yapamayacağım. Daha önceden bu uygulamada Türklerin olduğu bir grupta sözlerimin hepsi sosyal medyaya çarpıtılarak taşındı. O nedenle şu an o pozisyon hakkında konuşmam pek akıllıca değil” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler