Babel, Galatasaray'da kalacak mı? (Video)

14.07.2020 - 08:42 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 11:18

Ajax ile kiralık sözleşmesi sona eren Ryan Babel, Galatasaray'a geri döndü. Hollandalı futbolcu Galatasaray'da kalacak mı? Sosyal medyadan bir paylaşım yaparak ne demek istedi?

Babel, Galatasaray'da kalacak mı? (Video)

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'dan Ajax'a kiralanan ve Hollanda ekibiyle sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren Ryan Babel, kafa karıştıran bir paylaşım yaptı. Babel, Galatasaray'da kalacak mı? Transfer teklifleri aldı mı? Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ne demeye çalıştı? Detaylar haberde...

Babel, sosyal medyadan kafa karıştıran bir paylaşım yaptı

Ajax'tan sözleşmesi sona erdiği için ayrılan Ryan Babel, yeniden Florya'ya geldi. Antrenmanlarda arkadaşlarına eşlik eden Ryan Babel, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. 

"Negatif olsan da pozitif kalmaya çalış"

Babel'in antrenmandan bir fotoğrafını koyduğu paylaşımda, "Negatif olsan da pozitif kalmaya çalış" şeklinde bir paylaşım yapması gözlerden kaçmadı. Bu ifade, futbolcunun Galatasaray'da kalmak istemediği yönünde bir mesaj taşıyor.

Babel, Ajax'ta kaç gol attı?

Galatasaray'da performansıyla eleştiri toplayan Babel, teknik direktör Fatih Terim'in kararıyla Ajax'a kiralanmış ve Hollanda ekibinde 9 maçta 1 gol 1 asistle oynadı. Babel, Galatasaray formasıyla da 20 maçta 5 gol kaydetti.

Babel'in sözleşmesi ne zaman sona erecek?

33 yaşındaki Ryan Babel ile ilgili son kararı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim verecek. Babel'in sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek. Futbolcuya iyi bir teklif gelirse değerlendirilecek.

Babel'in Galatasaray'a maliyeti ne kadardı?

Hatırlanacağı gibi Ryan Guno Babel ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Babel'e her bir sezon için 2.5 milyon Euro sabit ücret veriliyor. Ayrıca oyuncuya 2 milyon Euro da imza parası ödenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler