Babel Galatasaray'da Kalıyor, Feghouli İstanbul'da Transfere Sıcak Bakıyor

Akın Ungan
28.05.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 16:49

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli ile Ryan Babel, İstanbul'da kalmak istiyor. Babel 1,5 milyon Euro indirim yaptı. Feghouli ise İstanbul takımlarına transfer olabilir.

Babel Galatasaray'da Kalıyor, Feghouli İstanbul'da Transfere Sıcak Bakıyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kabus gibi bir dönemden geçen Galatasaray'da sözleşmesi sona eren iki futbolcu, gelecekleri adına önemli kararlar verdi.

Hürriyet'in haberine göre sözleşmeleri sona ermesi ile Galatasaray'ın maaş yükünü toplam 6.4 milyon Euro aşağı çeken iki önemli yıldız İstanbul'da kalmaya devam etmek istiyor.

Babel'den 1,5 milyon Euro'luk indirim

Ryan Babel'in Galatasaray forması giymeye devam etmek istediği için indirime gittiği belirtilirken, Sofiane Feghouli'nin ise İstanbul takımlarına sıcak baktığı kaydedildi. 35 yaşındaki Ryan Babel, 2,5 milyon Euro ücretini, 1 milyon Euro'ya indirdi.

Feghouli İstanbul takımlarına sıcak

Galatasaray ile sözleşmesi sona ermesi ile bonservisini eline alan Sofiane Feghouli ise İstanbul'da yaşamaya devam etmek istiyor. İstanbul'da eşine güzellik merkezi açan Cezayirli futbolcu, kariyerini bu şehrin takımlarından Medipol Başakşehir ya da Kasımpaşa'da sürdürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler