Babel'de F.Bahçe sürprizi! Gelecek sezon...

22.02.2019 - 09:14 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 12:14

Babel'de F.Bahçe sürprizi! Gelecek sezon...

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 6 aylığına İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a kiraladığı Ryan Babel'in, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gelebileceği iddia edildi.

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Babel, Fuham'a 6 aylığına kiralanmıştı. Hollandalı yıldızın sezon sonunda Kara Kartal'la yeni sözleşme mi imzalayacağı yoksa serbest mi kalacağı merak konusu olurken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Ocak ayında Beşiktaş’tan Fulham’a transfer olan ve şu anda Premier Lig’de kötü günler geçiren Ryan Babel, sezon sonunda İngiltere’den ayrılacak.

Fulham formasıyla şu ana kadar 4 maçta görev alıp 1 asist yapan Ryan Babel’in İngiliz ekibinin küme düşmesi veya ligde kalması halinde Hollandalı yıldızın istediği an takımdan ayrılma hakkının olduğu öğrenildi.

 

Güneş'in haberine göre Süper Lig’de oynadığı futbolla göz dolduran 32 yaşındaki futbolcunun menajeri Winnie Haatrecht Fulham’la yapılan anlaşmanın çarpıcı maddelerini açıkladı.

İngiliz kulübüyle 6 aylık opsiyonlu bir kontrat imzaladıklarını belirten Haatrecht ‘Babel eğer kararını verirse yazın Londra’dan ayrılabilir’ ifadelerini kullandı. 

‘Oyuncum Fulham’dan ayrıldıktan sonra istediği kulüple masaya oturabilir’ sözleriyle detay veren ünlü menajerin, Beşiktaş’ın yaşadığı maddi problemler sebebiyle Fenerbahçe’ye açık kapı bırakması dikkatlerden kaçmadı.

Röportajı dikkat çekmişti

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham ekibine transfer olan Ryan Babel, Ada basınına ilginç sözler içeren bir röportaj vermişti.

İsim vermeden daha önce formasını giydiği bir kulübü eleştiren deneyimli futbolcu, oynama süreleri konusunda kendisine haksızlık yapıldığını belirterek, bunu ilginç bir nedene bağladı.

Hollandalı futbolcu şöyle konuşmuştu:

Kariyerimde öyle dönemler oldu. Oynadığım mevkide takım arkadaşımdan daha iyi oynuyor olmama rağmen sırf onun isminin ticari cazibesi benimkinden çok olduğu için formadan uzak kaldım.

Bu yüzden ben değil; o oynatıldı. Ben daha çok çalışanın, idmanlarda daha iyi performans gösterenin formayı kapacağını, olayın sadece bununla alakalı olduğunu düşünüyordum. 

Ancak teknik adam bana bu sebepten dolayı onu oynatması gerektiğini anlattı. Bu yaşananlar yüzüme büyük bir tokat gibi çarptı. 

Futbol ortamında hayatta kalmak için biraz şanslı olmanız gerektiği gerçeğini yüzüme vurdu. 

Ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz ancak sizi neyin beklediğini bilirseniz, o zaman belli bazı takımlara gitmemek konusunda daha iyi kararlar verebilirsiniz.

Liverpool'u mu kastetti?

Babel'in bu sözlerle Liverpool'da oynadığı dönemi kast ettiği öne sürüldü.

 

Senin için hazırladığımız haberler