Babel'den Advocaat serzenişi!

07.06.2017 - 10:23 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 10:23

Babel'den Advocaat serzenişi!

AJANSSPOR- Beşiktaş'la harika bir 5 ay geçiren Ryan Babel, De Telegraaf gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"Tam bir çılgınlıktı"

İlk olarak şampiyonluk kutlamalarına değinen yıldız oyuncu, "Kutlamalar gerçekten büyüleyiciydi. Bir hafta öncesinden şampiyonluğu ilan etmiştik. Ama kutlamaları son hafta maçıyla birlikte yapmayı planlamıştık. O gün maçımız 17.00'deydi ve 12.00'de deniz yoluyla Asya'dan Avrupa'ya geçiş yaptık. Taraftarlar da bizleri teknelerle takip ettiler. Üstü açık otobüsle yaptığımız yolculuk da tam bir çılgınlıktı" ifadelerini kullandı.

 

"En iyi sezonumu geçirdim"

Çok hareketli bir sezon geçirdiğini ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, "Al Ain'den Deportivo'ya transfer oldum. Yarım sezon sonra Beşiktaş bir teklifte bulundu. Deportivo'daki 5 golümü de sayarsak sezonu 8 golle tamamladım. Açıkçası istatistiksel olarak kariyerimdeki en iyi sezonu geride bıraktım" dedi.

 

"Bir şansı hak etmiştim"

Babel, Dick Advocaat tarafından Hollanda Milli Takımı'na seçilmemesi için de üzgün olduğunu belirtti: "Maalesef seçilemedim. Aslında Türk ve Hollanda medyası ile taraftarlar benim performansımı görüp bir şansı hak ettiğimi düşünüyorlar. Ben kesin olarak orada olmalıydım demiyorum. Ama hocanın da iyi işler yapan oyuncularına iyi bir sinyal vermesi gerekir."

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler