"Dürüstçe konuşursam ceza alırım"

08.04.2021 - 11:40 | Son Güncellenme: 08.04.2021 - 11:48

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Karagümrük maçı öncesi konuştu. Ligdeki durumları ve hakem tartışmalarına değindi. İşte detaylar...

"Dürüstçe konuşursam ceza alırım"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Ryan Babel, Karagümrük maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Ryan Babel, hakemlerle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Ayrıca Babel, ligdeki durumlarını değerlendirdi. Detaylar haberde...

"Bu tip senaryoları daha önce de yaşadık"

Ryan Babel, lider Beşiktaş ile aralarındaki puan farkının kapanmayacak bir fark olmadığına dikkati çekti. Babel, "6 puanlık bir fark var. Ama futbol bu. Daha önce bu tip senaryoları yaşadık. Önümüze bakmak durumundayız. Her maçı kazanmak istiyoruz. Bu durumları daha önce de yaşadık" diye konuştu.

"Uyandırma servisi gibiydi"

Sarı-kırmızılı futbolcu her maçı final havasında gördüklerini vurguladı. Babel, "Önümüzde daha çok maç var. Artık hata yapma lüksümüz yok. Bu zamana kadar birçok hata yaptık. Bu bir uyandırma servisi gibiydi. Takımımıza güveniyorum. Her maçı final gibi göreceğiz ve yola devam edeceğiz" dedi.

"Kazanacağım dediğin maçı kaybedebiliyorsunuz"

"Futbol enteresan bir oyun. Yüzde yüz kazanacağım dedin maçı kaybedebilirsiniz. Ya da tersi olabilir. Benim için her maç önemli. Kağıt üzerinde rakip bizden iyi ya da kötü diye bakmıyoruz" diyen Hollandalı futbolcu takım arkadaşlarına güvendiğini ve bu güvenin sonsuz oldğunu ifade etti.

"Dürüstçe konuşursam ceza alırım"

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Babel hakemlerle ilgili bir soru üzerine ise şu açıklamayı yaptı: 

"Hakemler her zaman tartışılan bir konudur. Benim bu konuya girmem doğru olmaz. Dürüstçe duygularımı söylersem ceza alırım. Futbola tarafsız bakabiliyorsanız bir şeyleri anlayabiliyorsunuz. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum."

Şampiyonluk sözleri: "Yine yaparız"

Öte yandan Ryan Babel, şampiyonluk yarışıyla ilgili ise umut dolu konuştu. Taraftarlara mesaj veren Babel, "Bir sezon hatırlıyorum; Başakşehir liderdi, Galatasaray puan olarak çok altında kalmıştı. Ama o zaman Galatasaray şampiyon olmuştu. Taraftarımız bizimle birlikte olsun. Bize inansın. Bu takım bu dönüşleri daha önce başardı, yine başarabilir" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler