Babel'den olay paylaşım! Transfer haberlerinin ardından...

13.07.2018 - 08:45 | Son Güncellenme: 13.07.2018 - 08:58

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in Siyah Beyazlılar'dan ayrılarak Flamengo'ya transfer olduğu iddia edilmişti. Yıldız futbolcu, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberleri yalanlarken Türk medyasına da göndermede bulundu

Babel'den olay paylaşım! Transfer haberlerinin ardından...

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in Siyah Beyazlılar'dan ayrılarak Flamengo'ya transfer olduğu iddia edilmişti. Yıldız futbolcu, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberleri yalanlarken Türk medyasına da göndermede bulundu.

 

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in 7 milyon euro karşılığında Siyah Beyazlılar'dan ayrılarak Flamengo'ya transfer olacağı iddia edilmişti.

Resmi Instagram hesabından bir hikaye paylaşan yıldız futbolcu, söz konusu haberleri yalanlarken Türk medyasına da sert bir göndermede bulundu.

Kara Kartal'ın bugün Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçında da forma giyen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun "Türk medyası... Uyanık olun!" mesajıyla paylaştığı fotoğraf bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. (Fanatik)

İşte Hollandalının o paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler