Babel'den Quaresma ve Negredo sözleri

05.03.2018 - 22:18 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 22:18

Babel, Beşiktaş'ın Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Maçta iki golle yıldızlaşan Hollandalı oyuncu, Quaresma ve Negredo hakkında görüş bildirdi.

Babel'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Ricardo Quaresma bizim için çok önemli, onun olmaması üzücü. Bugün kazanmamız gerekiyordu, takım halinde iyi iş çıkardık. Son birkaç deplasmanda zorlanmıştık ama bugün iyi bir sonuçla istediğimizi aldık."

Negredo'nun başta zorlandığı zamanlar oldu. Farklı bir ülkeye ve futbol kültürüne geldi ama bugün itibarıyla takımın önemli bir parçası. Negredo deneyimli ve futbolu çok iyi okuyan bir oyuncu. Günden güne daha da iyiye gidecek."

"Hollanda'da şampiyonluk yarışı meselesiyle ilgili öğrendiğim bir şey var. Erken konuşmamak gerekiyor. Maç maç bakmak lazım, şu an konuşmak için çok erken. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Ona da çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Şampiyonluk yarışından ve olasılıklardan bahsetmek için çok erken"

"Bizim için zor bir maçtı. Yerimizi konumuzu belirlemek için önemli bir galibiyet elde ettik. Cenk  bizim için önemli bir oyuncuydu ama ayrılmasına çok üzüldüm. Bugün Negredo çok iyi iş yaptı . Devamınında geleceğinni düşünüyorum. Daha uzun bir yol var. Maç maç bakmamız lazım. Şimdi şampiyonlukla ilgili konuşmamız biraz erken."

Senin için hazırladığımız haberler