Ryan Babel'den Türk hakemlerine eleştiri

Feride Kara
25.12.2022 - 00:20 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 00:53

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen Ryan Babel Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hakemleri eleştirdi

Ryan Babel'den Türk hakemlerine eleştiri

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerde Crespo 57. dakikada kırmızı kart görürken, bordo-mavililere üç puanı getiren golleri Maxi Gomez ve Trezeguet attı.

Türk hakemleri Dünya Kupası'ndan hiçbir şey öğrenmemiş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da oynayan Hollandalı futbolcu Ryan Babel sosyal medya hesabından karşılaşma ile ilgili  "Trabzonspor maçına izliyorum. Türk hakemleri Dünya Kupası'ndan hiçbir şey öğrenmemiş. Oyunu oynat, 3 dakikada bir oyun duruyor" ifadelerini kullandı. 

45 dakikada 7 kez sarı kart gösterdi

Trabzonspor Fenerbahçe maçında hakem Halil Umut Meler görev aldı. Halil Umut Meler'in düdük çaldığı maçın ilk yarısında tam 18 faul yapıldı. Meler 45 dakikada 7 kez sarı kart gösterdi

 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor pankartta tarihi ofsayta düştü! O Yavuz değil
Habere Git

Fenerbahçe üst üste ikinci yenilgisini aldı

Fenerbahçe Dünya Kupası arasına Giresunspor mağlubiyetiyle girerken bu gece Trabzonspor'a 2-1 kaybederek üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Crespo, 57. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Portekizli oyuncu, Hatayspor'a karşı forma giyemeyecek. 

655 gündür evinde kaybetmiyor

Bordo Mavililer, tam 655 gündür taraftarı önünde ligde kaybetmiyor. En son 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a Akyazı’da yenilen Trabzonspor sonrasında çıktığı 32 karşılaşmada hiçbir rakibine boyun eğmedi. Bu süreçte 20 galibiyet alınırken, 12 maç beraberlikle sona erdi.


 

Fenerbahçe yine kızardı

Sarı-lacivertli takım, ligde Demir Grup Sivasspor, Giresunspor ve Trabzonspor ile oynadığı son 3 maçta kırmızı kart sonucu 10 kişi ile mücadele etti. Sivasspor karşısında Michy Batshuayi gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, Giresunspor mücadelesinde ise Joao Pedro oyun dışı kalmıştı. Bu gecede Crespo kırmızı kart gören isim oldu 

 
 

 

Crespo'nun kırmızı kartı

Maçta pozisyonları değerlendiren Erman Toroğlu Crespo'nun gördüğü kırmızı kart için "Crespo'ya verilen iki sarı kart da doğru. Halil Umut Meler'in Fenerbahçe'yi 10 kişi bırakmasında yanlış bir karar yok." dedi.

Jesus doğru kararlar veremedi

Toroğlu ayrıca sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus'u eleştirerek "Fenerbahçe Teknik Direktörü sınıfta kaldı. Jorge Jesus doğru işler yapmadı. Doğru kararlar vermedi. Takımın fizik olarak iyi olmadığı da ortadaydı." dedi. 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler