Babel'in ayrılığı Brezilya'da büyük yankı buldu

16.12.2018 - 21:16 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 00:16

Babel'in ayrılığı Brezilya'da büyük yankı buldu

Beşiktaş Ryan Babel ve Pepe'nin ayrılacağı iddiaları ile sarsılırken iki oyuncu  ara transfer döneminde çoğu kulüp için iştah kabartıyor.

NE OLMUŞTU?


Beşiktaş ile Babel arasında bağlar ilk olarak Babel'in sosyal medyada taraftar ile tartışmasıyla gerilmeye başlamıştı.


Beşiktaş Kulübü, sosyal medyada bir taraftarla tartışan Hollandalı oyuncu Ryan Babel'e ihtar cezası vermişti


Beşiktaşlı futbolcu Ryan Babel, "Yollayın gitsin, yeniden 200 bin kazanmak ister misin? Kasımpaşalı Babel" yazan bir taraftara, "Annenle yeniden buluşmamı ister misin?" yanıtını vermişti.

Beşiktaş'ın teklifini beğenmedi

Beşiktaş yönetimi, taraftarla yaşadığı polemiğin ardından ihtar cezası alan Babel'e 2.2 milyon euro teklif sundu. Ancak 3 milyon euroda direten Hollandalı futbolcu ile uzlaşma sağlanamadı.

"Sezon sonunda neler olacağını bilmiyorum"

Ryan Bebel Hollanda basınına konuşmuştu ve şunları söylemişti: " Kararını henüz vermediğini dile getiren Hollandalı futbolcu, ''Henüz bir şey belli değil. . En büyük dileğim sakatlık sonrası iyi duruma gelebilmek'' dedi.

Brezilya'da ise Babel'in ayrılık haberi büyük yankı uyandırdı Flamengo'nun daha önceden talip olduğu Babel için tekrar talip olacağı konuşuluyor.

 

"Belki bir gün"

Ryan Babel geçmiş dönemki açıklamalarında gelecek ile ilgi olarak şunları söylemişti: "Şu anda hala Beşiktaş için oynuyorum ve kulübüme saygı duymalıyım.2 yıl önce Brezilya'yı ziyaret ettim ve gerçekten çok eğlendim. Flamengo elbette ülkedeki en büyük kulüp.Bilmiyorum, belki bir gün..."

 

6 gol 1 assist

2017'nin Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan ve siyah-beyazlı ekiple bir de şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 18 resmi maça çıkarken 6 gol ve 1 asistlik skor katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler