Babel'in Beşiktaş kararı belli oldu! Ayrılıyor mu?

04.05.2018 - 08:36 | Son Güncellenme: 04.05.2018 - 08:57

Özellikle son yaptığı paylaşımla kafalarda soru işareti bırakan Ryan Babel'in gelecek planı belli oldu. 

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana müthiş bir performans gösteren ve bu çıkışıyla Hollanda Milli Takımı’na yeniden seçilen Ryan Babel’in, futbolu siyah-beyazlı kulüpte bırakmak istediği öğrenildi.

Sosyal medyadan paylaştığı el sallama görseli, “takımdan ayrılma planları yapıyor” dedikodularına yol açan Hollandalı oyuncunun yakın çevresine, “Tam tersine Beşiktaş ile sözleşme bile uzatmaya hazırım” dediği ortaya çıktı.

Şampiyonluk şansının artık zora girmesi nedeniyle üzüntülü olan Babel’in, “Galatasaray maçını kaybettiğimiz için hepimiz üzgünüz. Bu seneyi de şampiyonlukla kapatmayı çok istiyorduk. Kalan üç maçımızı kazanmak zorundayız. Ben sosyal medyada taraftara veda etmedim. Üzgün olan ve bana destek veren taraftarımıza sadece selam verdim. Burada çok mutluyum. Beşiktaş’ta aile ortamı var” diye konuştuğu bildirildi.

‘Hazırlık var’

Gösterdiği performansla Şenol Güneş’in vazgeçilmezleri arasına giren Hollandalı oyuncu için, Beşiktaş Yönetimi’nin de bir hazırlık içerisinde olduğu ortaya çıktı. Siyah - beyazlı kulüple bir sene daha sözleşmesi bulunan Babel ile yeni sözleşme yapmak isteyen Beşiktaş, yaz transfer dönemi bittikten sonra oyuncusuyla masaya oturacak.

Önümüzdeki 3 - 4 seneyi garanti altına alabilecek bir kadro istikrarı yakalamak isteyen ve bu kapsamda takımdaki tecrübeli isimleri de planlama içerisine dahil eden siyah - beyazlı kulüp, bu nedenle Babel’in sözleşmesini uzatacak. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler