Babel'in golü ofsayt mıydı? Ahmet Çakar açıkladı...

03.09.2018 - 00:01 | Son Güncellenme: 03.09.2018 - 03:01

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında oynanan Bursaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte Ahmet Çakar'ın Bursaspor - Beşiktaş maç değerlendirmesi...

Babel'in golü ofsayt mıydı? Ahmet Çakar açıkladı...

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de oynanan Bursaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. Ahmet Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bana göre Beşiktaş’ın attığı gol %100 temiz. Beşiktaş lehine penaltı da değil. Mesafe çok yakın.

Babel’in Bursaspor kalesine gol atabileceği en yakın uzvu sol omzu. Babel’in omzu ayağının önünde ise ofsayt olurdu.

Bazı hayvanlar bunalımlarda ve duygusal durumlarda renk değiştirir. Kadınlar da duygusal olarak çalkantılı dönemlerde saç rengini değiştirir. Babel kadın olmadığına göre Negredo 3.5 civarı alıyor, bu takımı ben kaç senedir götürüyorum, aynı parayı alamam diyor.

Babel daha fazla istiyorum diyor. Lens, Quaresma alıyorsa ben de alayım diyor. Negredo’nun yürüyecek hali yok benden fazla alıyor diyor.

Ljajic’i oynatmayarak Şenol Güneş çok doğru bir iş yapmıştır. 20 dakika kala topu kaybettirip gol yense ne olacak?

Sana göre penaltı bana göre değilse, bu durumlar VAR aktive olur. Ben VAR hakemi olsam Chedjou için devam Cüneyt derdim. VAR sisteminde çizgiyi insan değil 3 boyutlu bilgisayar sistemi çekiyor. Kırmızı ve mavi çizgi oluyor..Mavi çizgi öndeyse ofsayt diyor. 

Belhanda 100 yıllık Galatasaray tarihinin en riyakar futbolcusu. Belhanda belli ki cahil. Suratına baktığım zaman meymenetsizlik görüyorum. Taraftar ve Fatih Terim öfkeli, haklılar. Arkadaşlarına ihanet etti. Performans kötü, kırmızı kart yiyor. Taraftarın buna ‘Go home’ demesinde %100 hak var.

Peygamber efendimizin ilahisiyle şampiyonluk kutlamasına çıkan bu herif(Belhanda)taraftara ‘Annene git’ diyor. Bu adamın Galatasaray’da işi yok. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz adamsa-ki bana göre öyleler-, bu adamın burnunu sürtün. Behanda ancak müslümanlığı kullanmış bir hokkabazdır.

Senin için hazırladığımız haberler