Bacsinszky ile Ostapenko yarı finalde!

06.06.2017 - 22:59 | Son Güncellenme: 06.06.2017 - 22:59

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 10. gününde kadınlarda Bacsinszky ile Ostapenko, yarı finale çıktı. 

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasının 10. gününde, tek kadınlarda 2 maç oynandı.

Kadınlarda 11 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki, Letonyalı Jelena Ostapenko'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. 19 yaşındaki Ostapenko, kariyerinde ilk kez grand slam turnuvasında yarı finale yükseldi.

Turnuvaya 13 numaralı seribaşı olarak katılan Fransız Kristina Mladenovic, İsviçreli Timea Bacsinszky'ye 2-0 yenilerek elendi. Bacsinszky, Fransa Açık'ta 2015'in ardından ikinci kez adını yarı finale yazdırdı.

Tek erkeklerde bugün oynanması gereken Pablo Carreno Busta-Rafael Nadal ve Dominic Thiem-Novak Djokovic müsabakaları ise yağmur nedeniyle yarına ertelendi.

On birinci günün programı

Fransa Açık'a yarın çeyrek final maçlarıyla devam edilecek.

Erkeklerde bir numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Andy Murray ile Japon Kei Nishikori ve 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka ile Hırvat Marin Cilic karşı karşıya gelecek.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Çek Karolina Pliskova ile Fransız Caroline Garcia ve 3 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep ile Ukraynalı Elina Svitolina mücadele edecek.

Günün sonuçları

Kadınlar:

Jelena Ostapenko (Letonya) - Caroline Wozniacki (Danimarka) (11): 2-1 (4-6, 6-2, 6-2)

Timea Bacsinszky (İsviçre) - Kristina Mladenovic (Fransa) (13): 2-0 (6-4, 6-4)

Senin için hazırladığımız haberler