Sivasspor transferde Badou Ndiaye ile anlaştı

09.06.2022 - 11:55 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 11:59

Türkiye'de Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük formaları giyen 31 yaşındaki Senegalli futbolcu Badou Ndiaye Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

Sivasspor transferde Badou Ndiaye ile anlaştı

Son olarak Yunanistan Ligi takımlarından Aris'te forma giyen tecrübeli orta saha Süper Lig ekibiyle anlaştı.

Sivasspor, Badou Ndiaye ile anlaştı

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayarak Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılacak olan Sivasspor transferde gaza bastı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sözleşmesinin yenilenmesinin ardından takıma transfer çalışmalarına hız veren kırmızı Beyazlılar Süper Ligi yakından tanıyan Badou Ndiaye ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

2 yıllık sözleşme

Fanatik'te yer alan habere göre; Yunan ekibi Aris'te forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun kulübünden ayrılmasının resmileşmesi sonrasında Ndiaye, Sivasspor’a imza atacak. Süper Lig'de son olarak Karagümrük forması giyen Ndiaye'nin Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Jorge Felix Sivasspor'dan ayrıldı
Habere Git

Türkiye'de 3 kupa kazandı

Süper Lig kariyerinde 130 maça çıkıp 25 gol, 14 asistlik müthiş bir istatistik ortaya koyan Ndiaye, Galatasaray formasıyla Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası yaşamış, Trabzonspor ile ikinci kez Türkiye Kupası'nı kaldırmıştı.

35 maçta 4 gol, 4 asist

Güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro olan Senegalli futbolcu bu sezon Aris formasıyla 35 maça çıkarken 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler