Badou Ndiaye transferinde flaş gelişme! İtalyan devi...

29.01.2018 - 13:14 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 13:14

Badou Ndiaye transferinde flaş gelişme! İtalyan devi...

Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı. 

Yurt dışından aldığı teklifler nedeniyle kafası karışık olan ve bu yüzden de Osmanlıspor maçı kadrosundan çıkarılan Badou Ndiaye adım adım Ada yolcusu. 

İtalyanlar devreye girdi!

Sky Sports'un haberine göre Badou için son anda bir İtalyan devi de devreye girdi.

Inter girişimde bulundu ancak...

Haberde hafta sonu Inter'in de bu transfer için girişimlerde bulunuğu ancak Stoke City'nin transferde mutlu sona yakın olduğu kaydedildi. İngiliz ekibi bu transferi bir an önce bitirmek istiyor zira oyuncu için çalışma izni başvurusu yapılacak. 

Daily Mail gazetesi de Ndiaye'nin salı sabahı Stoke City'nin tesislerinde olmasının beklendiğini kaydetti. Inter ve Newcastle United'ın da devrede oldukları ancak Mame-Biram Diouf, Sadio Mane, İdrissa Gueye gibi Premier Lig'de forma giyen milli takımdan arkadaşlarının etkisiyle Stoke City'yi tercih ettiği belirtildi. 

İngiliz ekibinin bu transfer için 15 milyon sterlin ödemesi bekleniyor. 

Sezon başında Osmanlıspor'dan transfer edilen Senegalli orta saha, Osmanlıspor maçından bir gün önce kampı terk etmiş ve maç kadrosundan çıkarılmıştı. Galatasaray kulübü de yaptığı açıklamada oyuncularına teklifler geldiğini doğrulamış ve ona izin verildiğini duyurmuştu. 

Fatih Terim de Osmanlıspor maçı öncesi Ndiaye konusunda şunları söylemişti: "Kendisiyle en son ben konuştum. Bu durumda konsantre olamayacağını söyleyince, evinde eşiyle birlikte çok daha rahat bir ortamda olmasını söyledim. Henüz bizim oyuncumuz. Vakit var. Kulübün menfaatleri herkesin menfaatlerinden önce gelir. Hepimiz duygusalız.

Öte yandan bugün Habertürk gazetesinde Ndiaye'nin Osmanlıspor'dan transferiyle flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılı ekibin bu transfer için 7.5 milyon euro değil 12 milyon euro bonservis ödeyeceği kaydedildi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler