Badou N’Diaye’nin menajeri bu gece İstanbul’a geliyor!

22.08.2018 - 15:37 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 18:37

Badou N’Diaye’nin menajeri bu gece İstanbul’a geliyor!

Galatasaray'ın kiralık olarak takıma kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Badou Ndiaye, bugün kulüpler düzeyindeki anlaşmanın tamamen yapılmasını bekliyor. 

Senegalli oyuncunun temsilcisi William D'avila bu konuda bir açıklama daha yaparak, kesin ifadeler kullandı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayGalatasaray'ın, Stoke City ile anlaşmayı kesin olarak yapmasını bekliyoruz. Büyük ölçüde anlaşıldı; son derece iyi şartlarda bu anlaşma yapıldı; ama kesinleştirmek gerekiyor. Kalan detayların bın konuğu olan D'avila, "ugün çözülmesini bekliyoruz. Badou anlaşmanın bugün yapılmasını temenni ediyor, yarın takıma katılmak için. Umarım takımlar düzeyindeki anlaşma bugün tamamlanır, çünkü daha fazla geç kalınması durumunda, korkarım ki bizim de bir başka takıma gitmek gibi bir seçeneğimiz kalmayacak. Umarım bir an önce anlaştıklarını bize duyururlar. Baduo, İstanbul'a gelmeye hazır. Galatasaray'ın Stoke City'e teklifi 3 milyon euro. Ndiaye'nin Stoke City'de aldığı ücret 3 milyon 700 bin euro. Galatasaray, 700 bin euro'sunu Stoke City'e ödemesini istedi. Fakat Stoke City kiralama bedeli istemediği için bu ücrete yanaşmıyor" dedi.  

 

13 maçta oynadı!

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan  30 yaşındaki futbolcu Premieler Lİg'de 13 maçta görev alırken; 2 gol, 1 asist kaydetti. 

Baduo N’Diaye’nin menajeri bu gece İstanbul’a geliyor. N’Diaye şu anda İngiltere’de. Yarın transfer işine son noktayı koymak istiyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler