Badou Ndiaye, Gaziantep FK yolunda!

Cem Ergün
23.06.2024 - 19:43 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 19:52

Teknik direktör Selçuk İnan liderliğindeki Gaziantep FK, geçtiğimiz sezonu Pendikspor'da tamamlayan Senegalli yıldız Badou Ndiaye'yi transfer etmek üzere. Detaylar...

Badou Ndiaye, Gaziantep FK yolunda!

AJANSSPOR HABER

Selçuk İnan liderliğinde Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Gaziantep FK, sezonu Pendikspor'da tamamlayan ve bonservisini elinde bulunduran Senegalli orta saha Badou Ndiaye'yi transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Selçuk İnan, Ndiaye ile görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre; Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan, bir dönem Galatasaray'da takım arkadaşı da olan Badou Ndiaye'nin transfer edilmesini çok istiyor.

Haber detayında, Genç antrenörün, Badou Ndiaye ile özel olarak görüştüğü transfer için ikna ettiği belirtildi.

Ndiaye'nin maaş isteği

Fanatik'in, Gaziantep27'den aktardığına göre; Ndiaye'nin Kırmızı-Siyahlı kulüpten 800 bin Euro garanti ücret istediği ifade edildi. Öte yandan Gaziantep ekibinin başkanı Memik Yılmaz'ın maaş konusunda oyuncu ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Sezon performansı

Geçtiğimiz sezona Adana Demirspor formasıyla başlayan Badou Ndiaye, sezonun ikinci yarısında Pendikspor'a transfer oldu. İki takımda toplamda 22 maçta forma giyen Senegalli milli futbolcu, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler